reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Obawiam się, że będziecie musiały mi jeszcze nieraz życzyć powodzenia:-D.
Magda tak zaciągnęłam ręczny,że nie mogłam go spuścić:tak:. Jak zgasł mi pierwszy raz to tak się zestresowałam, że koniec:-D. Ale placyk pierwsza klasa:tak: i to mnie cieszy. Najbardziej żal mi pięniędzy, które muszę wydać na dokupienie godzin:angry:.

Jesteście kochane i wszystkim dziękuję za życzenia!

Witam z wieczora :-):-)
a co tak tu pusto gdzie jestescie???
moje dieciaczki juz spia i cisza w domu...

Natala trudno zdasz nastepnym razem :tak::tak: no szkoda ale i tak bywa ...a kaski no zal ale jak juz zaczelas to lepiej skonczyc :tak:...
a czemu ty w zg zdajesz a nie w mczu??
no i masz juz date na nastepny egzamin?

Ja kochana kurs robiłam w Świebodzinie bo tam wcześniej mieszkałam. I dlatego zdaję w Zielonej.:tak:
Dzisiaj kupiłam super albumy w tesco i właśnie się bawię z nimi. Uwielbiam takie rzeczy:-). Strona tytułowa już jest. Teraz opalam stare, zniszczone zdjęcia rodziców,żeby było klimatycznie;-).

Witam serdecznie dziewczynki! Dawno mnie nie było ... mam problem dzisiaj ;(( ok. 15:00 dostałam lekkiego plamienia brązowo-różowego i mam do teraz... czym to może być spowodowane ... bardzo sie boję ... a wizyte u lekarza mam dopiero 1 czerwca ... czy któraś z Was też tak miała ??/:no:

Madziarena powiem Ci szczerze,że ja tego nie miałam i daj Boże żeby mnie to ominęło. Współczuje Ci i bardzo się boję za każdym razem kiedy idę do toalety,że zobacze czerwone plamy:-(.

Natalko kurs robilam tu kolo pks?u tych policjantow?
dawidek spi,znow godz mu sie poprzestawialy:-)bo przewaznie od 18 do 20 nie spal a teraz ta godz a on spi:-)i ja razem znim bo spal na brzusiu moim:-)no i 20-30 sie obudzil zmienilam mu pampersiaka cos tam pomarudzil no to ja mu butle bo ta godz i ledwo co zaczal jesc zasnal:-)no i tak se spi do tej pory,ciekawe o ktorej sie obudzi :-)
madzia moj byl ostatnio w inter po mleczko na:-)to kupil od razu 3 opakowania zeby nie jezdzil w ta we wta:-)
a widzialyscie na ulotce tesco pampersy PAMPERS sa w promocji,wiecie moze jaki to rozmiar tam jest?bo ja takich jeszcze nie kupowalam i nie wiem no i ile szt tam jest.mam nadzieje ze wiecie cos na ten temat:-)
beti jak tam monitoring?mam nadzieje ze teraz siedzisz z mezulkiem i cieszycie sie z fasolki:-)
a moj ma sluzbe z srody na czwartek,heh sama bede:-(
chyba se zrobie dzien lenia i przez caly dzien bede sie byczyc w domku.moze wkoncu uporzadkuje ciuchy w szafach bo lekki burdel sie zrobil,no i okna bym w koncu pomyla bo mojemu to sie upieklo deszcz padal:-)

Hejka... ja dziś niby wolne ale siostra jest u mnie więc dzień zajęty... jutro do pracy a pojutrze może sie z Asią spotkamy... tylko ta pogoda taka kijowa, ale jak coś to u mnie posiedzimy...
A Asia mi dziś pisała że jutro już powinna mieć neta więc sie odezwie...
Jedyne co przeczytałam to o egzaminie Natalki kochana mój też już 4 raz będzie podchodzić i właśnie te przymusowe 5godzin najbardziej go boli... Ale za kilka tygodni mają wprowadzić zmiany że 25min sie jeździ a nie 40 i że egzaminator od razu będzie mówił o po[pełnionym błędzie, a ja za 2-3miesiące ide więc sie załapie... Ale te co nie mają a chcą robić spieszcie sie bo po noweym roku teoria ma być masakryczna...
AAAA i wstawiłam fotki, i mam propozycje... My na Młodych mamach mamy tak że komentarze do zdjęć mamy osobno od zdjęć i żeby obejrzeć fotki nie trzeba sie przekopywać przez kilka stron komentarzy... Co wy na to?

reklama
Do góry