reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka

mało nas tutaj, ja byłam na podwójnym spacerze, nogi mi włażą tak gdzie nie powinny. Miłego weekendu mój luby dzisiaj wraca, to na bank Yolanta będzie słychać jakieś bzykanie :-)

ja rano walczylam z tortem potem na zakupy i do lasku pojechalismy fajnie bylo:tak:pogoda ladna gdyby nie ta chlapa:tak:
a oto moj tort:-) DSC00331.jpg
jak na pierwszy moj tort to jestem bardzo dumna z siebie i nawet nawet wyszedl:-Dteraz smialo moge na urodzinki dawidkowi robic:tak:
tyle ze dzis sie mierzylam i zamiast zeszczuplec to mi przybylo cm:-(wiec od dzis zaczynam codziennie jezdzic na orbim choc te 20 min bo wprawdzie brzuch przez brzuszki sie ladny zrobil tu mi cm uciekly ale te nogi no masakra....
jeszcze zrobilam salatke z ananasem i miesem akurat miala skladniki to moj sie zajada a niech je bo przez 2 tygodnie pewnie zateskni za moim jedzonkiem:tak:
ogarne kuchnie troche odpoczne i za trening sie biore wiec do milego;-)

marzenka łał....... ja wlasnie zamowilam tort dla malej na za miesiac. ale sama bym takiego nie umiala...ale jaja. zdolniacha z Ciebie.

a u nas slonko bylo megi, ale się zmyło.

kroma ty zboku!

future tak ci sie tylko wydaje....balam sie i sie stresowalam ale wyszlo:tak:tobie tez by wyszlo i tak naprawde o wiele taniej to wychodzi:tak:

kroma to ma czasem kudlate mysli:-p:-D marzenka jak na pierwszy raz bardzo udany:-):tak: jednak zrobilas krem czekoladowy:-)
future a ty jak sie czujesz, zyjesz ?

ciasteczko zrobilam bo potrzeba mi bylo do udekorowania.w srodku jest przelozony masa kawowa z migdalami na wierzch krem waniliowy no i ten czekoladowy:tak:
future no wlasnie jak sie czujesz?

Ten tort wyglada przepysznie, mniaaam :-D. Sliczny jest, zazdroszcze talentu zdobniczego.
A tu faktycznie dzis jakby cieplej, slonko swieci to okno otworzylam, niech mi robi za ogrzewanie chociaz na chwile, hehe. A muchy i inne badziewia latajace to tu caly rok, nie ma ze wymrozi. Tylko do oceanu, zeby mi poszumial mam za daleko jednak, bu.

Hej !!
ja nie mialam czasu na pisanie szybciej
znowu zalatany dzionek bylismy polazic po sklepach hanka jednak namowila mnie na nowy stroj na bal nie chcialam kupic bo ma dobra kieccke z tamtego roku ale byly juz na przecenie to jej wzielam :tak::tak: wybrala sobie jakis stroj piratki hehe
Wrocilismy to obiad szybki a potem sru na dzialke pojechalismy zawiezc kilka rzeczy :tak: potem jeszcze do budowlanego wlecielismy i dopiero wrocilam do chalupki :-)

Marzenka rewelka ci torcik wyszedl :tak: i jaki duzy :-) sama pieklas biszkopt czy to te gotowy spody sa?
To ja juz wam zycze na jutro wszystkiego najlepszego i duzo milosci na dalsze wspolne lata :-):-)

Future a ty jak tam dobrze sie miewasz?..

Yolanta dobry tekst haha :-D bzykanie slyszalam wczoraj w moim lozku :-D:-D..

Kroma udanego wieczorku we dwoje :tak: mezus steskniony pewnie wroci :-)

Milego wieczorku.

reklama
owca to zes poszlala na zakupach, kompletujecie sprzecik na dzialke:-) dobrze macie:-)
a ty co juz sie zmywasz?:eek: to ja widze ze wiekszosc ma kudlate mysli:-p:-D:-D
marzenka spoko wazne ze ladnie wyszedl ci tort a jaki krem to wsio ryba przeciez, a biszkopt sama pieklas?

Do góry