reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wieczorowa pora :)
aniolek - wapno na alergie jest, zaszkodzic nie zaszkodzi, a jesli zadziala, to znak, zeby sie alergologiem zainteresowac jednak

U mnie bez wiekszych zmian. Znalazlam swietne promocje na spodnie ciazowe w jednym sklepie, ale internetowo nie maja zadnej tabeli rozmiarow, a maz ma czas dopiero w niedziele ze mna pojechac do normalnego sklepu tej firmy. Bo ja nie mam pojecia jak tam dojechac :zawstydzona/y:. Mam nadzieje, ze cos znajde dla siebie, bo spodnie naprawde swietne za 7-10 euro. No i cala masa innych rzeczy dla dzieci tez bardzo mocno przeceniona, wiec moze jakies wieksze zakupy sie zrobi.

reklama
Ciasteczko wodę morską też mam.. lekarka mówiła,że jak po paru dniach katar nie przejdzie mam kupić wapno i podawać. Słyszałyście o wapnie na katar?:eek:

pozwole sie wtracic...
pewnie wziela ze ten katar jest na tle uczuleniowym? z tad te wapno?? ...bo innego rozwiazania nie widze :sorry:

larvunia Yolanta Owca dzięki za rady. Lekarka nic nie mówiła o alergii, ale możecie mieć rację. W necie wyczytałam, że wapno podaje się przy katarze, gdyż zasusza katar :szok: obkurcza naczynia krwionośne itd.. Spróbuję jutro kupić :baffled:

niechce sie wymadrzac , ale wapno wapnem sie rozni, inne jest dla maluszkow a inne dla staruchow jak my ;-) wiec zaznacz w aptece ze to dla malucha :tak:

aniolek wapno jest na katar i ogolnie na przeziebienie tu ma racje doktorowa, ale... do pierwszego roku zycia nie powinno byc podawane dziecku, jest gdzies nawet w ulotce napisane, dla dzieci jest to w syropie smakowe a dla doroslych zazwyczaj musujace albo w tabletkach ale to juz wyzsza szkola jazdy
i nie wiem ile ci przepisala ale trzeba bardzo ostroznie podawac bo mozna przedobrzyc i dziecko dostanie biegunki zwyczajnie przedawkowac mozna:sorry:
yolanta o to okazja jak sie patrzy

widze ze tutaj pustki wiec zycze wszystkim milej nocki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewuszki :) zapytam w aptece jak to wszystko wygląda. Doktorka kazała podawać 3 ml. Ale ile razy dziennie hmm chyba 2 ... A może ten katar jest od zębów? Słyszałam, że to możliwe, a jak byłam u lekarza to sprawdzała dziąsła i powiedziała, że są rozpulchnione.. Dobrej nocy Wam życzę :tak:

czesc dziewczynki
owca a nic nie kupilam ciekawe oprocz kolorowanek dla malego:tak:u nas ostatnio branie maja;-)
bylismy w sklepie sportowym bo wciaz nie mam kurtki sportowej ale ceny jak z kosmosu to az mi sie odechcialo:eek:
yolanta milych zakupow pewnie cos wychaczysz;-)
aniolek ja ci nie pomoge bo nie znam sie w tym temacie:tak:
larvunia ty w sprawach chorob i td jestes obeznana juz to masz prawo sie wtracic;-)
mycha fajnie ze nie jestes sama..zawsze to jest z kim pogadac
owca dobrze ze masz komu oddac ciuszki..zawsze sie komus przydadza:tak:
ja dzis mam troche do zrobienia wiec znikam:tak:
ciekawe jak mi tort wyjdzie:-)

reklama
Do góry