czesc
dawid wstal o 6 i nici z lezenia
owca ciacho tak sama pieklam biszkopt
dziekuje kochane jestescie wszystkie;-)
a bo mialam tylko taka blaszke wiec taki duzy wyszedl ale co tam nie zmarnuje sie napewno..dzis do mamy jedziemy po obiedzie to zjedza jutro przyjdzie kolezanka we wtorek tez na kawe inna to tez sie zje wiec napewno sie nie zmarnuje....oby tylko szybko znikl bo nie chce juz jesc takich rzeczy....za duzo poszlo mi w nogi:-(
wczoraj dawid poszedl spac ok 20 zrobilismy sobie kapiel swiece....wypilismy po 2 drinki i zaczelo nam byc nie dobrze...wiec nie pilismy wiecej..pewnie to przez tabsy ktore bierzemy wiecie na co
a w ulotce nic nie bylo na temat alkoholu...
no i zasnelismy :-(
owca widze ze dzialacie z dzialeczka powoli:-)fajnie macie....ja jeszcze musze poczekac na swoja dzialeczke dopuki nie zaczne pracowac
jak takie macie przeceny to nic tylko sie cieszyc...a u nas rozboj w bialy dzien....tak ciacho co to za przecena hehhe smiechu warte poprostu....
ja tez musze myc glowe co drugi dzien czasem juz mnie to wkurza bo no stop to samo...nawet szampon mi sie znudzil hahaha ale dobrze ze teraz mozna czapki nosic to nie myje co drugi dzien a po co jak nigdzie sie nie wybieram...i glowa od mycia sobie odpoczie hihihi..
kasia nie ma to jak w swoim lozeczku co nie
future teraz masz trudny czas ale musisz sie przemeczyc..oby pozniej juz bylo lepiej....
a my juz sobie snujemy plany gdzie tu pojechac jak bedzie cieplo....i wiem ze napewno odwiedzimy swierkocin niech tylko wiosna przyjdzie
megi jak ci zuzka pospala?wogule jak sie dzieciaczki czuja w nowym mieszkaniu?nie bylo problemow ?
ciacho powiadasz jedna noga w domu hehe
yolanta dawaj te sloneczko do nas
madziarena jak tam po urodzinkach?