reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Aska no jak to kto przerabial przeciez ze ja;] widzialas jak zrobilam zeby bylo latwej szoruj do lumpka po jakas rozciagliwa bluzke i ztego zrobi sie pas;] i przydala by sie maszyna bo recznie ci sie rozlezie...
Wycinasz przod lącznie z rozporkiem i kieszeniami i w to miejsce wstawiasz bluzke z tunelem zebys nie musiala robic na ta gumke zszywasz...
po bokach od srodka 2 guziki wciagasz gumke i gotowe;]
Wycinasz przod lącznie z rozporkiem i kieszeniami i w to miejsce wstawiasz bluzke z tunelem zebys nie musiala robic na ta gumke zszywasz...
po bokach od srodka 2 guziki wciagasz gumke i gotowe;]
Witam popoludniowo !!
jednak dobrze ze wyruszylam do sklepu bo kuriera jeszcze nie bylo,wiec moze byc jutro..nie lubie tak czekac..
ciacho u nas nie ma tak ze dzwonia ci wczesniej a szkoda...w pl to tak czesto wlasnie robia ze sprawdzaja czy jest sie w domu
Na obiado zrobilam zupke pieczarkowa z makaronem pychotka,dlugo juz u mnie nie bylo zadnej zupy procz rosolu hehe takze ze smakiem ja zjadlam
bedzie jeszcze na jutro i do tego mam w planach zapiekanke z ryzem
Ooo..i larvunia sie pokazala tu ;-)
Aniolek a moze maly ma jakasalergie ze ma czesto katar?..
Milego popoludnia :-)
jednak dobrze ze wyruszylam do sklepu bo kuriera jeszcze nie bylo,wiec moze byc jutro..nie lubie tak czekac..
ciacho u nas nie ma tak ze dzwonia ci wczesniej a szkoda...w pl to tak czesto wlasnie robia ze sprawdzaja czy jest sie w domu
Na obiado zrobilam zupke pieczarkowa z makaronem pychotka,dlugo juz u mnie nie bylo zadnej zupy procz rosolu hehe takze ze smakiem ja zjadlam
bedzie jeszcze na jutro i do tego mam w planach zapiekanke z ryzem
Ooo..i larvunia sie pokazala tu ;-)
Aniolek a moze maly ma jakasalergie ze ma czesto katar?..
Milego popoludnia :-)
blond_20
Czarownica
hehe ania ja wiem ze Ty ale cos mowilas ze Tobie nie do konca wyszlo bo Ty z tymi trojkatami robilas i ja bym tak wolala chociaz z tym panelem co piszesz to sie latwiejsze wydaje. a Ty masz maszyne w domu?ja mam u mamy dwie ale nie umiem obslugiwac. ja bym to recznie wszyla a Ty bys na maszynie to "przeleciala"? o ile ja masz
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
nie mam wlasnie ja u mamy szylam
a z tymi trojkatami to z tylka spadaja, ja potem przecuez wyprułam i robiłam tak jak twoje te jasne mialy...
a z tymi trojkatami to z tylka spadaja, ja potem przecuez wyprułam i robiłam tak jak twoje te jasne mialy...
marzenka21
Fanka BB :)
czesc wam
my niedawno wrocilismy z ZG..moj musial do zar jechac to sie zabralismy wiec maly mial frajde bo sie dzialo...zachaczylismy o auchan a maly sobie poskakal w tej bawialni
padnieta jestem maly nie spi od 5-30 pewnie padnie i znow bedzie spal do rana
pr bedzie dobrze trzeba pozytywnie myslec
my niedawno wrocilismy z ZG..moj musial do zar jechac to sie zabralismy wiec maly mial frajde bo sie dzialo...zachaczylismy o auchan a maly sobie poskakal w tej bawialni
padnieta jestem maly nie spi od 5-30 pewnie padnie i znow bedzie spal do rana
pr bedzie dobrze trzeba pozytywnie myslec
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witajcie.
U Nas po staremu, dzieci trochę jeszcze zasmarkane, ale dajemy radę.
Mąż wczoraj do Holandii pojechał, jutro wróci, ale Moja kuzynka też jest od wczoraj więc luzik ..
No faktycznie mało Was tutaj, większość na tajniaka się przerzuciła a szkoda ...
No nic idę zerknąć na tajny bo tam pewnie więcej naskrobałyście ...
U Nas po staremu, dzieci trochę jeszcze zasmarkane, ale dajemy radę.
Mąż wczoraj do Holandii pojechał, jutro wróci, ale Moja kuzynka też jest od wczoraj więc luzik ..
No faktycznie mało Was tutaj, większość na tajniaka się przerzuciła a szkoda ...
No nic idę zerknąć na tajny bo tam pewnie więcej naskrobałyście ...
aniolek-86
Madziula :P
Owca mam nadzieję, że to nie alergia.. w sumie on miał katar tylko jak się ode mnie zaraził.A tak to nie.. tylko ciężko jakoś się go pozbyć. Ściągam fridą ale nadal jest..
Ciasteczko wodę morską też mam.. lekarka mówiła,że jak po paru dniach katar nie przejdzie mam kupić wapno i podawać. Słyszałyście o wapnie na katar?
Pozdrawiam
Ciasteczko wodę morską też mam.. lekarka mówiła,że jak po paru dniach katar nie przejdzie mam kupić wapno i podawać. Słyszałyście o wapnie na katar?
Pozdrawiam
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł.
podczytalam.
lowju
podczytalam.
lowju
reklama
Witam z wieczorka !!
co porabiacie ciotki klotki??..
ja zrobilam porzadek u corci w ciuchach odlozylam troche za malych glownie koszulek z krotkim rekawem,oddam dla kuzynki w Pl..
musze zaopatrzyc ja na wiosne w wieksze koszulki
Teraz mloda sie kapie,zaraz kolej malego a potem ja wskocze do wanny i mam ochoty dzis na jakiegos drineczka wieczorkiem :-)
Aniolek hmm..ja nie slyszalam o wapnie na katar ale ja malo bywam u lekarzy wiec nie wiem...
Mycha to fajnie ze masz kuzynke nie nudzisz sie tak sama z dziecmi
Marzenka co robilas w ZG ? kupilas cos fajnego??
Uciekam dobranoc :-)
co porabiacie ciotki klotki??..
ja zrobilam porzadek u corci w ciuchach odlozylam troche za malych glownie koszulek z krotkim rekawem,oddam dla kuzynki w Pl..
musze zaopatrzyc ja na wiosne w wieksze koszulki
Teraz mloda sie kapie,zaraz kolej malego a potem ja wskocze do wanny i mam ochoty dzis na jakiegos drineczka wieczorkiem :-)
Aniolek hmm..ja nie slyszalam o wapnie na katar ale ja malo bywam u lekarzy wiec nie wiem...
Mycha to fajnie ze masz kuzynke nie nudzisz sie tak sama z dziecmi
Marzenka co robilas w ZG ? kupilas cos fajnego??
Uciekam dobranoc :-)
Podziel się: