reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho a jestem znow bylam lepetynke umyc...
wkurza mnie to mycie co 2 dzien wrr...nie myla bym dzis ale jutro do kosciola to trzeba jakos wygladac :tak::tak:

no nie poszalalam bo w sumie sobie nic nie kupilam,ale duzo ciuchow dzis bylo przecenionych po 2-3 euro mlodej bluze z kapturem kupilam fajna z przeceny z 12 na 3 euro :tak: toz to okazja haha :-D
a sobie fajnego kwiatka kupilam tez z przeceny hehe zaraz wam pokaze tylko foto cykne..

a ty jestes juz w domu? czy jeszcze sie goscisz?

Ostatnia edycja:
reklama
wsumie jedna noga w domu:-):-D to rzeczywiscie okazja, szkoda ze w tym kraju tak nie ma, zrobia ci przecene z 49 na 39 to sie wyslila nie ma co:dry::dry:
ja w ostatecznosci tez sobie nic a dzieciakom i M cos kupimy
a co do wlosow to nic nie mow, ja tez co 2 dni myje tez nieraz mam dosyc, dzisiaj mi siostra robila odrosty 3 tyg temu wlosy farbowalam a odrost na 1cm:dry: tzn.dobrze ze wlosy szybko rosna ale te siwe mnie dobijaja i chyba juz nie wroce do ciemnego koloru wlosow

no ja jeszcze siwakow nie zauwazylam u siebie hehe ale moj m ma juz dosc sporo :tak::tak:

no i narazie nie pokaze kwiatka bo baterie rozladowane w aparacie wrr...
:wściekła/y:

kwiatek nie ucieknie:-D, a ja w twoim wieku tez siwakow nie mialam no moze kilka sztuk by sie znalazlo
ale teraz czubek glowy i boki to w polowe wlosow to siwe:wściekła/y::dry: a najgorsze jest to ze odrastajacy wlos jest siwy:-:)-(
owca prowadzimy niezly dialog:-D

wiesz juz to zauwazylam ze skacze raz tu raz tam...nie nadazam za toba :-D:-D

w " moim " wieku powiadasz haha :-D jeszcze troche i tez bede miala taka kolej rzeczy..ale moj m tylko rok starszy odemnie a tyle siwakow juz ma :tak:
ale u niego to juz rodzinne jest :tak:

Ide rozczesac klaczki :tak:

Hejo hejo....

No to ja i tutaj :-p.

Młody z moją mamą przez skype gada i mam połowe ekranu dla siebie...

Plecy mnie strasznie bolą... Kark szczególnie... Jeszcze jedna nocka tutaj i jutro już na swoim łóżeczku. Eh, młody też dzisiaj marudził że chce do domu... A jutro do pracy...

Pogoda fajna, dzisiaj to żałowałam że młodemu wiosennej czapki tak ciepło było, od jutra jak tak będzie to trzeba mu zmienic...

OWCA mnie też to strasznie wkurza, czasami to nawet codziennie muszę myc (bo w pracy mi się bardziej przetłuszcza, a jak na drugi dzień ide to muszę umyc, chyba że mam wolne i wiem że nie wychodze do ludzi to nie myje ;-)

Miłego wieczorku

oo to widze sobotnie imprezowanie ale wsumie to ostatnia sobota karnawalu laski, wiec czadu trzeba dac:-D
owca bo trzeba sztuczny tlum i ruch zrobic na watkach:-D:-D megi milego wieczorku z %:-D
kasia jutro do pracy? wspolczuje
musze sie kiedys wybrac do ciebie tam, zrobic maly rekonesnas co tam macie i jak smakuje
juz M mowil zeby sie rozeznala, no zawsze musze odwalic czarna robote:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobra bede zmykac
ide dzieciara jakas kolacje zrobic i kapiel uszykowac :tak:
potem moze jeszcze tu wdepne hehe

Kasia milej pracki jutro :tak::tak:mowisz swoje lozko hehe jak jestem u kogos to tez nie moge sie doczekac swojego wyrka :-D

Pa....:-)

Do góry