reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
halo halo gdzie sa wszzyscy? na ogolnym to kilka osob a reszta sie chowa:rofl2: a na fejsie to wszystkie hihi
rzeczywiscie mokro, slisko, dzisiaj bym sie na chodniku rozjechala bo woda na tym lodzie masakra.
ja dzisiaj mam w koncu wolniejszy dzien, wiec\ cos tu posprzatam. nie musze nigdzie jezdzic, zakupy wczoraj zrobione( swoja droga wczoraj w tesco byly takie tlumy ze zastanawialam sie czy nie ma dzisiaj jakiegos swieta o ktorym nie wiem:eek:)
moze ja sie dzisiaj wezme za uszycie tych spodni ciazowych a wlasciwie przerobienie. mam nadzieje ze czegos nie popsuje. jakies rady macie moze? ktos przerabial sam?

blond akurat tego nie przerabialam, na pewno porzadnie zejszyj co by sie nie rozeszlo;-):-D
wiekszosc osob nie pisze tutaj, zle ze sie tak porobilo i tam uciekly:baffled::confused2:
owca a cieplo chociaz macie?

Hej Ciasteczko, blond, Owca, madziarena :)
Faktycznie tu pusto.. ten tajny to pewnie tylko dla wybrańców?
Ja jeszcze chodzę w piżamie, leżę w łóżku bo młody padł, ale już się budzi także koniec błogiego lenistwa :sorry:

ciacho hej :-) jest w miare cieplo tylko wiaterek zawiewa..
teraz na termometrze na balkonie mam plus 5 :tak:

musze do sklepu wyskoczyc a czekam na kuriera kurcze nie wiem czy bedzie dzis bo to 500 km a wczoraj wyslali
a zawsze tak jest ze jak wyjde to przyjedza hehe...
no ale trudno zaryzykuje moze nie przyjedzie jeszcze...:-)

Blond ja to na szyciu sie nie znam wcale ja nawet zeby nogawki podwinac czy cokolwiek to do krawcowej lece czyt.tesciowej :-D

Uciekam papa laseczki :-)

aniolek, moze nie tak dla wybrancow ale dla dluzej piszacych i stalych bywalczyn forum:tak: jednym slowem trzeba zasluzyc sobie na wejscie tam:sorry: a jak mlody zdrowy?
owca a wiesz ze tak przewaznie jest u mnie tak samo z tym ze zawsze mam telefon czy bede w domu albo o ktorej moze przyjechac:-)

Ciasteczko rozumiem.. zasłużyć hehe poważna sprawa. A młody lepiej, ale wciąż ma katar.. byliśmy u kontroli to w oskrzelach ok, a na katar przepisała krople nasivin ale mam wrażenie, że ten katar się nasilił zamiast zniknąć. Buźki

reklama
Do góry