reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien dobry !!

Marzenka ale smacznie wygladaja te paczusie !! smaka mi narobilas a ja nie zjem ani jednego..buu
u nas nie ma tlustego czwartku...super ci wyszly jak na pierwszy raz no i szybko je zrobilas :tak:

a u nas nic nowego w miare cieplo na dworze,sniegu brak,kawke pije i dzien jak codzien :-)

No Marzena super pączusie :) Ja już dzisiaj 2 zjadłam - kierownik przyszedł z kawą i pączkami wrr a miałam nie jeść :/ ... własnie siedzimy i degustujemy :)
Kurcze mój dziś ma urodzinki a ja żadnego prezentu nie mam :/ po pracy będe musiała po ciuchutki zakraść się do garażu po samochód i wyskoczyć coś kupić bo mi tak głupio wracać do domu z pustą ręką ;( co mogę mu kupić ? :/ ... pewnie znów jakiś ciuch bo co innego tak na wariata ...

a moj maly zasnal:-Dzmeczyl sie troche na spacerze i padl...jak on tak chodzi spac w dzien to ja lubie jak wstaje nawet o tej 6 :tak:
ide poleniuchowac pod kocykiem przed tv ale zanim sie walne to seria brzuszkow :-D

witam
ja juz dzisiaj 4 zezarlam:eek: cholera jak tak dalej pojdzie to rekord do wieczora pobije:rofl2:

MArzenka o ktorej Ty te paczki smazylas? chyba ze nie doczytalam. ale ladne Ci sie udaly. tez mialam checi je robic no ale tylko dla siebie to nie oplaca sie tyle tluszczu na smazenie kilku paczkow wywalic.

ja dzisiaj PITa zlozylam wiec skarbowke mam juz w tym roku z glowy. jeszcze malo ludzi skladawiec pieniadze szybko beda przynajmniej.

obiadek sie gotuje. dzisiaj filet z indyka z pieczarkami w sosie smietanowym. dawno nie jadlam wiec robie

Madziarena wiesz jeszcze zawsze jakis film mozna kupic, albo ksiazke, gre jak lubi grac hihi( w koncy to wieksze dzieci), albo jakies ciacho kupic po drodze i sie przebrac za kroliczka:-p

marzenka wyglądają jak z cukierni.

ja zjadłam też 4 i już więcej nie będę miała bo mnie brzuch boli, a cały dzień na pączkach jestem, chyba na kolacje zjem coś pożywnego, a nie sam cukier i tłuszcz.

reklama
Do góry