reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
Mycha wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciol bo to jednak ja mam cos namieszane chyba. chociaz mam zaznaczone ze wiadomosci od wszystkich i do wszystkich ale dalej cos jest nie tak i tylko do tych z przyjaciol dochodza.

Future a Ty jak sie czujesz?

Marzenka ja mam nadzieje ze w koncu kiedys schudne do tego stopnia zeby tez sie nie wsydzic legginsow:)

MAdziarena to mialas troche tych ciuchow ciazowych,. ja w poprzedniej mialam tylko jedne spodnietypowo ciazowe ale z ania pr je dobilysmy hihi zreszta one jasniutkie byly i na zime troche slabo w nich . ja dostalam kilka par od znajomej ale to jest 42-44 i brak regulacji tego pasa i po prostu leca przez biodra na ziemie.

Owca mnie o 5 rano sms obudzil z zyczeniami:)szkoda ze sama bede musiala walentynki spedzic:(

reklama
uff chatka wysprzatana troche odsapne i pojdziemy po chlebek i do apteki....pozniej zupke ugotuje ogorkowa i bede wolna;-)
owca maz sie postaral :tak:a u mnie dzien ja co dzien....nic nie planuje ani nie mam prezentu dla m niech sie troche on postara:tak:

Hej:) Co do leginsów to ja też nie chodzę, gdyż mam grube nogi :sorry:
Spodnie ciążowe mogłabym pożyczyć bo mam 3 pary dżinsów.. ale rozmiar 40/42 :eek: a jedne nawet trochę większe to nieużywane bo na tyle nie urosłam w ciąży, żeby je nosić.
Owca masz dobrego Mężula, że taką Ci niespodziewankę zrobił z rańca:tak:
blond nie martw się, nie jesteś sama.. ja też spędzam samotnie walentynki.. i niestety nie tylko :sad:
Mój Kubuś wczoraj zaczął "mówić" hehe gada ciągle "ta ta , ta ta " :) a mama to nie chce powiedzieć czort jeden ;-)

Dużo miłości z okazji Walentynek..

witam sie i jak dopiero, wszystkim szczesliwych walentynek zycze:-)
jestem dentka, bylam z dzieciakami 2 godziny na basenie co innego cwiczyc a co innego plywanie - nie czuje sie:-D:-D

Brydzien :-)
Duzo milosci z okazji Walentynek :) Macie jakies pomysly na niespodzianki dla ukochanych? Bo wlasnie siedze i kombinuje co tu wymyslic Mezowi jak wroci z pracy i jakas pustka w glowie... On co prawda twierdzi, ze nie obchodzi, ale jesli cos wymysle to z pewnoscia bedzie mu milo.
A swoja droga, tu walentynki to nie "dzien zakochanych" tylko "dia dos namorados" (czyli dzien chodzacych ze soba... nie wiem jak to przetlumaczyc) i mi jakis tydzien temu maz stwierdzil "my malzenstwo jestesmy, a nie para, wiec nie dla nas to swieto" :D

generalnie szystko sprowazda sie do jednego "milosc":-) najfajniejsze to swieto jest dla mlodziezy i studentow
a pozniej juz nie ma takiego uroko:-p:sorry:
niebo cos sie przejasnia :-) jak dobrze ze dzieciaki maja ferie

reklama
cześć
u nas nocka trochę jakby na raty...młody się 2 razy na butlę obudził i ze 2 razy jeszcze wstawałam bo marudził....zęby:cool:
My robimy sobie wieczór przy winku, może coś dobrego zrobimy a potem...hmm zobaczymy jak dzieci :-p
Dziś zapiekankę ziemniaczaną z kiełbaską i cebulką robię i żurek...na 16 gin...
aniołek twój Kubuś tylko 4 dni starszy od mojego Pawełka:-)

Do góry