reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi zapowiada Wam się miły wieczór :))))) faajnie macie :)
Faktycznie Twój Pawcio młodszy tak malutko :) powiedz przewraca się sam np. z pleców na brzuszek? Ciekawi mnie to co dzieci w tym wieku już potrafią :)

reklama
witajcie, u mnie walentynki jak nie walentynki bo M nie ma aż do soboty. Ja wylegiwałam się z Olką przed Tv. Muszę coż zrobić w domu bo kark już nie boli, ruszać się mogę, ale mi się nie chce nic.

Zobacz załącznik 437219

u mnie uroczystosc w sobote winko tort :tak:mamy pierwsza rocznice i od razu walentynki bedziemy swietowac byle tylko synus nam dal :tak:trzeba bedzie sie postarac zeby nie spal w dzien:-D
ja tez dopiero wstalam z wyrka seriale obejrzane maly spi wiec troche odpoczelam se i fajnie:tak:

Dzień dobry :)
I po walentynkach :)) ...
Marzenka to widzę, że wsobotę się impreza szykuje - u nas też bo wyprawiam mężusiowi urodzinki ... a właśnie ... potrzebuję jakiś fajnych pomysłów na zakąski do wódki :) - nie chcę wielce jedzenia szykować - tort, jakieś ciasto i zakąski - myślę, że powinno wystarczyć tylko jakie te zakąski hm ...
Miłego dzionka :)

wita mile panie
ale dzis mamy wiatr:szok::szok:snieg wprawdzie popadal ale cos sie mnie wydaje ze szybko zniknie :confused2:
madziarena a no szykuje sie zobaczymy co z tego wyjdzie...a wniedziele pojedziemy z tortem do mamy.....moj wyjezdza w pon wiec nie pojde sobie juz do mamy tak predko...zreszta nie ta pogoda zeby lazic taki kawal....
nie pomoge w zakaskach..poczytaj poszukaj na necie pewnie cos znajdziesz

witajcie, no jak na razie to marzenka jest :)

ja też mam imprezę walentynkową w sobotę przełożoną bo M wróci, a faktycznie wieje, ja spałam jak dziecko do 3 w nocy, młody się obudził i coś mu nie pasiło więc go wzięłam do siebie bo nie miałam zamiaru znowu nie spać do 5tej i spał ze mną do 6tej i już od tej godziny nie śpimy chociaż ja jeszcze chwilkę leżałam w wyrku.

Marzenka- a co twoja mama ma urodzinki, że idziecie do niej z tortem?

kroma he he u mnie tez nocka byla dobra..mlody sie wyspal w dzien i poszedl dopiero znami spac w naszym lozku pozniej przenioslam go gdzies kolo 24 a przebudzilam sie cos kolo 2 a on juz u nas byl:szok:nic nie slyszalam..niewiem co mu jak spi sam to przylazi wiem ze chce z nami spac bo bezpieczniej sie czuje ale kurde tak sie rozpycha ze wyspac sie nie mozna.......
nie kroma tesciowa juz dawno miala urodzinki..zawioze bo sami tego nie zjemy a ona to pierwsza do slodkosci:tak:

witam
ale wiatrzysko masakra:/ledwo do tego przedszkola dotarlismy, zwiewalo nas, a te chodniki odsnizone tylko i nie posypane i sie lodowisko zrobilo:confused2: a ja mam kuzwa niedlugo do swiebodzina jechac na chwile i sie boje bo nie dosc ze wieje to droga tez pewnie fajna jest:confused2:
jednak walentynki nam wypalily, byla kolacja i ciacho:)no ale jestem niewyspana cholernie

reklama
Do góry