reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

w galerii mlynskiej tez jest ciazowy ale tam spodnie ponad 100 zl a mnie nie stac zeby na 3 miesiace kupowac:/w lumkach zawsze ich pelno bylo a teraz jak na zlosc nie moge znalezc albo sa w rozm 36:/
chyba rzeczywiscie wyprodkuje swoje:)

reklama
w galerii mlynskiej tez jest ciazowy ale tam spodnie ponad 100 zl a mnie nie stac zeby na 3 miesiace kupowac:/w lumkach zawsze ich pelno bylo a teraz jak na zlosc nie moge znalezc albo sa w rozm 36:/
chyba rzeczywiscie wyprodkuje swoje:)

Blond chciałam wysłać do Ciebie prywatną wiadomość ale nie mogę :crazy:
Chciałam zapytać jaki rozmiar spodni potrzebujesz?? I na jaki wzrost??

Mycha to ja pewnie znowu mam cos pomieszane w ustawieniach:/ ja mam 162 cm wzrostu, normalnie nosze 38-40( albo dzinsowy od 29 do31 zalezy jaka firma).
Aneteczka ja w 36 to sie nie wbije:( w nogach to juz na pewno:(

Mycha ja tez teraz probowalam wiadomosc Ci wyslac aletez pisze ze nieda rady a wszystko juz odblokowane mam bo kiedys sobie zablokowalam ale juz normalnie z dziewczynami pisze

Ostatnia edycja:
witam;-)
widze ze spagetti wczoraj krolowalo:-D
Blond ja tez nie bylam za leginsami ale mnie sie schudlo to od razu pewnosci nabralam i wogule zaczelam kombinowac z ciuchami..zaczelam nosic leginsy mam szare i czarne na poczatku wiadomo ze dluzsza bluzka a teraz to nawet sie odwaze z krotka bluzka pewnie:-D
ja mialam spodnie ciazowe sztruksowe pod koniec ciazy juz mi pas poszedl......ale mam je schowane w razie czego:tak:pas zawsze moze naprawic krawcowa:tak:
aneteczka zdrowka dla miloszka..oby nie musial do szpitala isc.....
wstawac!!!!

Heja laski :)
Ja tam w leginsach chodze, ale takich bardziej spodnio leginsach :) czasem do długich bluz, czasem do krótkich - zależy :) a na ciażę miałam 6 par długich spodni - z tym pasem (3 bojówki, 3 dżinsy) 2 pary 3/4 spodni dźinsowych, spódniczkę - wszystko z pasem a teraz to ciuchy przechodnie - właśnie korzysta z nich szwagierka ;) ale już niedługo bo termin na 27 lutego więc czekamy :) ja kochałam być w ciąży uwielbiałam ten brzuszek hehe ale mój teraz się tak ładnie umięśnił, nigdy nie miałam takiego twardego ... ehs szkoda by było przed latem "przytyć" ale będzie co ma być :)))
Wstawać śpiochy !!!
p.s. w C&A mają takie spodnie ciążowe, ja kupowałam w H&M i na Allegro ale teraz widziałam je nawet w Chińczyku w Św :)

reklama
dzien dobry !!

ale cieplo u nas na plusie :tak:
dostalam piekny bukiecik kwiatow i raffaello od mojego m :tak::-) zaskoczyl mnie..a ja nic nie mam dla niego hmm..
dzis w przedszkolu maja bal,moj ninja poszedl zadowolony hehe

zycze milego dnia wszystkim !!

wszystkiego najlepszego w dniu zakochanca przedewszystkim duzo milosci :-)

Ostatnia edycja:
Do góry