reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzieki Marzenka ale ja nawet do miesta nie bede wjezdzac tylko na stacje cos mojemu zawiezc, nie znam miasta, raz przejezdzalam i pamietam tylko ze mi sie wydawalo ze tam sie w kolko jezdzi:cool: ale dziekuje za zaproszenie:) ja bede musiala szybko wracac zeby zdazyc po malego bo w tej pogodzie to ja pol dnia tam bede jechac wrrrr....nie podoba mi sie ten pomysl cholera no

reklama
czesc megi a tobie co kochana dolega?jak tam sie mieszka na nowym?
blond no szkoda.....pewnie na orlen zajezdzasz cio to blisko mnie no ale trudno pewnie jak w taka pogode to sama bym sie bala jechac....to jak twoj w nocy juz pojechal i czegos zapomnial?

no wlasnie. i masz racje ze na orlen:)patrze na kamerkach internetowych ze ta droga nie jest taka tragiczna ale i tak boje sie bo moje auto takie niepewne.

Marzena synuś dał mi kolejną noc popalić, zęba nie widać choć dużo wskazuje na to że nie długo powinien wyjść, karmiłam po 1 i przed 5 raz dodatkowo wstałam do niego bo się wybudził. Przenieśliśmy się z małym do najmniejszego pokoiku i może nie może tam spać musi się przyzwyczaić...głowa mnie już w nocy bolała, wzięłam tabletkę ale za bardzo nie pomogła niedawno kolejną łykłam i na razie nie boli ale i tak jestem jakaś bez sił, nie dospana posiedzieliśmy z m wczoraj do prawie 23.30...Nie wiem kiedy te moje dziecko zacznie ładnie w nocy spać, nawet jak mleko zagęszczam to i tak max 4 godz czasem 5 jak się uda to wytrzyma:confused2: No i ta pogoda jakaś felerna działa na mnie.
Wczoraj byłam u gina i zmienił mi tabsy z Cerazette na Novynette...chyba coś jeszcze osłonowo sobie kupię.

witam
dziewczyny super ze udaly sie walentynki :-) blond nie wiem jak droga na Św.ale ja dzisiaj jak jechalam w druga strone to kiepska no 60km/h wiecej sie nie odwazylam i jeszcze mnie w miescie rzucilo na zakrecie, dobrze ze mamy abs
ogolnie wiecie co jak ma byc taka pogoda jak teraz to ja juz wole te -15, myslal ze odwilz przyjdzie bedzie fajnie na plusie a tu wielka doopa a wieje ze glowe urwie

Witajcie.

U Nas znowu na odwrót, Jasiek wczoraj jak wypił mleko koło 23.30
to rano pił dopiero koło 8 ... Obudził się koło 6 ale wzięłam Go do siebie,
zasnął obudził się przed 8 chyba było i po 8 dopiero mleko mu robiłam.

Wojtka w nocy kaszel męczył trochę, w dzień też kaszle ale dajemy radę.

No nic idę zerknąć na tajny, pewnie więcej was tam ;)

Megi- mój ma 15 mcy i ciągle się budzi w nocy potrafi tak z 5 razy.

a ja poszłam na spacer i ledwo wróciłam, pogoda okropna, a zapomniała cukru kupić, sama jestem i muszę potem znowu wyjść z cudakami.

reklama
Hej to i ja wtrace swoje 3 grosze hehe
jakos nie chce mi sie pisac..
a dzis szybko czas mi ucieka
wrocilam do chalupki po 12 to szybko obiad potem dzieciaki wrocily
i teraz siadlam z kawa :tak:
pieczarki juz wysmazylam z cebulka i bede robic takie kieszonki z ciasta na pizze nadziane wlasnie pieczarkami :tak:

u nas pogoda ok tez troche wieje ale slonko swieci i nie jest zle na sloncu jest 8 st :-)

future jak sie dzis czujesz lepiej ci??

Pozdrawiam :-)

Do góry