reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja mam obiad z wczoraj ziemniaczki surowka z pekinskiej i udka:tak:
ja sprzatam na bierzaco czy to niedziela czy piatek.....
ale teraz staram sie sprzatac jak moj wpracy bo przy nim jakiegos nerwa mam przy sprzataniu:-Dwole jak sama jestem wtedy mi jakos sprawniej to wszystko idzie

Marzenka no to mamy identyczny obiad i dzien tez w sumie bo tez sprzatanie od rana bo W w pracy znowu. ( dlatego zniknelam bo ten to alergie ma na moje siedzenie na bb od rana do nocy wiec wogole nie wchodze jak przyjezdza)
dzisiaj walczylam z odplamianiem naroznika, pralam koce, ciuchy, i szukam czegos w co by sie tu wbic bo znowu sie ciuchy koncza;/
w kazdych spodniach mi niewygodnie albo mi z tylka zjezdzaja . tylko w dresach dobrze sie czuje albo na dwor mam opory zeby w dresach wyjsc, w legginsach nie bede straszyc ludzi.niech ta wiosna juz przyjdzie to bedzie latwiej cos kombinowac
aaaa za tydzien w piatek mam na 99% obrone:)

blond dlaczego w leginsach nie chcesz wyjsc?ja chodze ale w tych grubszych bo inaczej bym zamarzla.......
oj moj tez ciagle do mnie no ile mozna siedziec na forum!!!!!hehe a siebie to nie widzi hehe
tyle ze ja siedze wtedy jak nie mam nic do zrobienia a nie ze swoje obowiazki zaniedbuje......
no nic dziewuszki ja bede sie zmywac na dzis.....
milego popoludnia

Hello
Ja tez mam dzis spagetti hahah,zagladam na forum tu jeszcze Mycha i Owca to samo jedza ;-)
Wlasnie wrocilam z banku bylam rachunki zaplacic i jestem lazejsza o ladnych kilka stowek grrr:angry::angry:
Milego dnia laski

Marzenka bo ja i bez ciazy mam grube nogi a w ciazy jak mi teraz puchna to naprawde nie moge w legginsach chodzic. tym bradziej ze w kozaczki znowy sie nie dopne zadne:baffled:

blond - to mamy ten sam problem, hehe. Ja tez leginsow nie lubie nosic, a wszystkie normalne spodnie robia sie niewygodne. Mam jedne takie grubsze leginy, czasem sie przemoge i zakladam (ale tylko do jakiegos dluzszego swetra czy bluzki za pupe), ale zle sie w tym czuje i tyle. Ja kombinuje tak, zeby zakladac jeansy, nie zapinac guzika, tylko do tego jakies bardziej dopasowane "gory", ktore mi te jeansy trzymaja, ale to tez posrednie rozwiazanie. Spodnie takie z luznym pasem mam dopiero na wiosne, wiec wiem co czujesz.

dziewczyny legginsy i sukienki to jest rozwiazanie:-) ja w zyciu bym nie zalozyla do leginsow takiej bluzki zeby mi tylek bylo widac, wszystko musi byc minimum do polowy uda, ja mam takie swetry dlugie wiec nosze:-)
fajne sa takie jeansy z wysokim pasem z bawelny typowo takie ciazowe, przydaja sie tez po porodzie:tak:

Ciacho ale Ty masz faaajne nogi to sie nie dziwie ze sie dobrze w leginsach czujesz...ja rok temu chodzilam bo zakladalam leginsy, kozaki i sukienki do polowy uda i jakos przeszlo chociaz i tak jak kulka sie czulam:baffled: ale moze sie wreszcie przemoge
Yolanta ja tez spodni nie dopinam i tak chodze, czasem na gumke recepturke sie "zwiaze", ale mam taki top bez ramiaczek ktory nosze jako pas ciazowy i trzyma mi te rozjezdzajace sie spodnie. mam jedne biodrowki to na stojaco w zapietych chodze a jak siadam to rozpiete znowu.

No ja zaluje, ze sobie nie kupilam takich jeansow z bawelnianym pasem jak bylam w domu na swieta. Widzialam nawet fajne kolo katedry w strone Warty jak sie schodzi w tej waskiej uliczce, tam jest sklep jeansowy, za 120zl bodaj, ale wtedy jeszcze brzucha nie mialam i pomyslalam, ze kupie sobie cos tu, jak juz bedzie potrzeba. A tu na zlosc, znalezc cos takiego to jakis koszmar, w jednym sklepie widzialam cos w tym stylu, ale za 99euro :szok:, to podziekowalam. Albo ja szukac nie umiem, albo nie ma na takie rozwiazania mody tu (bo i na ulicach ciezarne to wszystkie w sukienkach albo leginsach wlasnie, nie widzialam w takich spodniach).

reklama
dzieki blond:-) to moze sobie jakies stare jeansy przerobcie, obetnijcie pas i doszyjcie gore z np. jakis leginsow lub czegos podobnego, to jedynie tanie rozwiazanie
yolanta a no jest tak taki sklep ale nawet nie wiedzialam ze tam maja takie spodnie

Do góry