Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Cześć Wam a raczej dobry wieczór.
Marzenka ćwiczę a metrowiec co jasno ciemne ciasto przekładane masą, piecze się 2 placki
jeden biały drugi czarny w takich wąskich blaszkach i później na przemian się przekłada.
Ciemne ciasto krem, jasne krem ciemne krem itd ...
Niby nic takiego wymyślnego, ale pyszne jest ...
Megi a no miałam przyjść, ale tak wyszło że nie mogłam ... sorki. Następnym razem
U Nas niedziela jak to niedziela, weekend tak samo.
Nigdzie nie byliśmy, przyszli do Nas brat i siostra męża bo byli w M-czu
a ta to siedzieliśmy w domku.
Mąż znowu we wtorek w nocy albo w środę jedzie do Holandii więc zaś
ze 2 dni będziemy sami ... No cóż i tak bywa .. ale przynajmniej jakaś w miarę konkretna kasa
za taki wyjazd wpada ...
Miłego wieczorku.
witam popoludniowo
my bylismy wmiescie kupic kapcie dla malego....kupilam befado bo inne tansze ja dla mnie szajs.....a cena podobna
zrobilam zdjecia i na zakupach bylismy...zakupy na tydzien zrobione i mam swiety spokoj..przejde sie w pon tylko po wedlinki i gites bedzie
owca co ty miski myjesz itd co cie tak wzielo?ja czesto myje kafelki wkuchni tak 2 razy w miesiacu wychodzi....
mycha jak jezdzisz dalej?ja jestem przed okresem i nawet nie mam sil na orbitreka ale brzuszki staram sie codzienne...
jakie to ciasto ten metrowiec?aha no i daj przepis na ta karpatke wlasnej roboty
ciacho jak to panna lacotta czy jakos tak
Marzenka ćwiczę a metrowiec co jasno ciemne ciasto przekładane masą, piecze się 2 placki
jeden biały drugi czarny w takich wąskich blaszkach i później na przemian się przekłada.
Ciemne ciasto krem, jasne krem ciemne krem itd ...
Niby nic takiego wymyślnego, ale pyszne jest ...
ciacho ale kusisz zjadłabym se....
mycha dużo zdrówka dla Wojtka, żeby to tylko na katarku stanęło...miałaś przyjść na sałatkę i co? :-)
Zuzia zasnęła mam nadzieję że długo nie pośpi bo zaś wieczorem spać nie pójdzie...Pawełek marudny teraz, piszczy na bank to zęby bo cała buzia mokra tak się pluje...Ja dziś sama, m na służbie, byle do wieczora co dzieciaki spać pójdą i wieczór w spokoju mam nadzieję...
Megi a no miałam przyjść, ale tak wyszło że nie mogłam ... sorki. Następnym razem
U Nas niedziela jak to niedziela, weekend tak samo.
Nigdzie nie byliśmy, przyszli do Nas brat i siostra męża bo byli w M-czu
a ta to siedzieliśmy w domku.
Mąż znowu we wtorek w nocy albo w środę jedzie do Holandii więc zaś
ze 2 dni będziemy sami ... No cóż i tak bywa .. ale przynajmniej jakaś w miarę konkretna kasa
za taki wyjazd wpada ...
Miłego wieczorku.