reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam a raczej dobry wieczór.

witam popoludniowo
my bylismy wmiescie kupic kapcie dla malego....kupilam befado bo inne tansze ja dla mnie szajs.....a cena podobna
zrobilam zdjecia i na zakupach bylismy...zakupy na tydzien zrobione i mam swiety spokoj..przejde sie w pon tylko po wedlinki i gites bedzie:tak:
owca co ty miski myjesz itd co cie tak wzielo?ja czesto myje kafelki wkuchni tak 2 razy w miesiacu wychodzi....
mycha jak jezdzisz dalej?ja jestem przed okresem i nawet nie mam sil na orbitreka ale brzuszki staram sie codzienne...
jakie to ciasto ten metrowiec?aha no i daj przepis na ta karpatke wlasnej roboty
ciacho jak to panna lacotta czy jakos tak:-D

Marzenka ćwiczę a metrowiec co jasno ciemne ciasto przekładane masą, piecze się 2 placki
jeden biały drugi czarny w takich wąskich blaszkach i później na przemian się przekłada.
Ciemne ciasto krem, jasne krem ciemne krem itd ...
Niby nic takiego wymyślnego, ale pyszne jest ...

ciacho ale kusisz:) zjadłabym se....:p
mycha dużo zdrówka dla Wojtka, żeby to tylko na katarku stanęło...miałaś przyjść na sałatkę i co? :confused::-)
Zuzia zasnęła mam nadzieję że długo nie pośpi bo zaś wieczorem spać nie pójdzie...Pawełek marudny teraz, piszczy na bank to zęby bo cała buzia mokra tak się pluje...Ja dziś sama, m na służbie, byle do wieczora co dzieciaki spać pójdą i wieczór w spokoju mam nadzieję...

Megi a no miałam przyjść, ale tak wyszło że nie mogłam ... sorki. Następnym razem :)

U Nas niedziela jak to niedziela, weekend tak samo.
Nigdzie nie byliśmy, przyszli do Nas brat i siostra męża bo byli w M-czu
a ta to siedzieliśmy w domku.
Mąż znowu we wtorek w nocy albo w środę jedzie do Holandii więc zaś
ze 2 dni będziemy sami ... No cóż i tak bywa .. ale przynajmniej jakaś w miarę konkretna kasa
za taki wyjazd wpada ...

Miłego wieczorku.

reklama
dzien dobry
wyprawilam meza do pracy a teraz jeszcze cisza spokoj jak milutko:-D
mycha a no pewnie zawsze to wiecej kaski wpadnie:tak:ja za tydzien zostane sama na 2 tygodnie ehh chyba sie zanudze w tym domu........jeszcze do tego zima to jzu wogule sie zaszyje w domku...

Dzień dobry :)
A mnie mąż wyprawił do pracy :pP hehe ledwo żyję ... wczoraj przez cały dzień zjadłam 1 paluszka i wieczorem parę płatków na sucho bo z głodu żołądek mnie bolał ... ciekawe czy dzisiaj uda mi się coś przełknąć ...
Wstawiłam focie z kulek i z zabawy :p na razie to wsio :) rozszalałam się ostatnio :pP hehe

witam
e no dzisiaj cieplo, mozna tak powiedziec:-D co to jest -5:-D?
marzenka mozna nawet na spacer wyjsc i ja mam dzisiaj taki zamiar polazic z mloda
madziarena wspolczuje, ze dalej kiepsko sie czujesz

dzien dobry !!!
kawka sie pije i dumam co zrobic na obiad bo na dzis zero pomyslu mam :baffled: wy co gotujecie dzis?

ciacho powiadasz ze cieplo u nas tez mamy tylko - 2 :tak:..fajnie masz ze corka pospaceruje z toba
bo moje to lenie i nie chca na spacer chodzic ze mna musze ich doslownie na sile wyganiac :angry:
chyba ze powiem ze rower lub hulajnoge wezma to wtedy ida odrazu :tak:
ale teraz to prawie wcale nie wychodza na spacery,w sumie po szkole to zazwyczaj w domu juz siedzimy a szymek wyspaceruje sie z przedszkole to tez potem nie chce :no: ostatnio byli na lodowisku w miescie z pania :tak:

owca ale starsza z nami nie chodzi, zreszta mloda wyciagnac to tez problem ale nie ma wyjscia bo albo siedzi sama w domu albo idzie ze mna, :-D:-D
trzeba troche tylek ruszyc bo mozna korzenie w domu zapuscic:-D a na obiad nie mam pomyslu

owca ale starsza z nami nie chodzi, zreszta mloda wyciagnac to tez problem ale nie ma wyjscia bo albo siedzi sama w domu albo idzie ze mna, :-D:-D
trzeba troche tylek ruszyc bo mozna korzenie w domu zapuscic:-D a na obiad nie mam pomyslu

No ja lubie spacerowac tez bo ile mozna siedziec na dupie :tak: wiec biore psa i ide jak dzieci nie chca hehe

reklama
ja mam obiad z wczoraj ziemniaczki surowka z pekinskiej i udka:tak:
ja sprzatam na bierzaco czy to niedziela czy piatek.....
ale teraz staram sie sprzatac jak moj wpracy bo przy nim jakiegos nerwa mam przy sprzataniu:-Dwole jak sama jestem wtedy mi jakos sprawniej to wszystko idzie

Do góry