dzien dobry
w koncu pada snieg i to nawet dosyc sporo
madziarena ja teraz swoje zadko prostuje bo jest zima caly czas pod czapka wiec bezsens dla mnie i szkoda wlosow..ale jakis czas temu kupilam sobie preparat do prostowania wlosow z nivea i nawet po umyciu wezme troszke i nie prostuje to i tak mam proste;-)a jak wyprostuje to sa super...a staram sie czesto tego nie robic bo tak jak ciasteczko pisze szybko wlosy sie przetluszczaja..
zapewne na wiosne bede bardzo czesto prostowac
marzy mi sie zeby miec dlugie wloski
wlasnie musze isc podciac koncowki
aniolek ja uzywam jedwab fakt trzeba uwazac ile sie go bierze bo na nastepny dzien mycie gwarantowane.....co do krwi z nosa to tez slyszalam ze przemeczenie robi swoje....a co do zaparc to sprawdza sie jabluszko u nas....zje pol i zaraz leci na kibelek
pr teraz wszystko wychodzi takze bierz lekarstwa i bedziesz jak nowo narodzona..i odpocznij
mycha czy ta sprawa co pisalas ogolnie nie wypalila?:-(jak cwiczenia?dajesz rade?
owca mowisz nowe lozko.....a jakie kupiliscie no pochwal sie........dziwie sie ze tego jeszcze nie zrobilas....no i co was wzielo na nowe lozko?
i jak pierwsza noc?
my jakis czas temu testowalismy nasz naroznik w balkonowym.....sredniawo......ale to taki minus rozkladanych lozek .....
future sterydy bierzesz ?a to nie szkodzi dziecku?a jak bylo z helenka tez bralas?przy takiej chorobie to chyba ciezko niebrac zadnych lekow co nie..
my dzis praktycznie dzien zaplanowany mamy
po poludniu idziemy do amelki.....dzieciaki sie pobawia:-)