reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca zartowalam przeciez:-D ale wiesz jak nie bedzie skrzypiec i bedzie w miare miekkie to bedzie gitara:-D
to milego wieczoru rowniez

reklama
hallo
ja tez polamana wszystko mnie boli pewnie przez ten stresior normalnie wszystkie miesnie mnie bola i spac mi sie chce czuje sie jak by mnie stado sloni zdeptalo.... ja tez zaraz sciele lozka pokompie dzieciaki potem je uspie i pojde na relaks do wanny a potem spac pewnie z Amelka bo znow mnie P obudzi jak wroci z pracy

kroma, owca, szkoda slow. krew mi idzie z nosa dzis jak głupia. juz kilka razy. ide do wanny i spac.
masakra.
nie bylam dzis w pracy, ale jutro chyba pojde

aha

zwycięstwo ;) samochod stoi na podjeździe. hura!

Marzenka właściwie to chyba kupie sobie jakis preparat do prostowania i wyprostuje tylko mi sie szybko kreca wlosy, macie jakis sposob na prostowanie?
No poszalejemy a moze i cos wygramy :)
Mała juz wakpana szaleje w lozku i oglada bajki a ja z lapkiem na kolanach leze obok niej i nerwa dostaje bo po mnie skacze, fikolki robi a spac nie chce :/
Mycha - co tam ???

madziarena naj;lepszy sposób to prostownica. ja mam z reguły kręcone, i to dość mocno, ale prostownica załatwia je od mycia do mycia ;) porcelanowa - najlepsza.

a teraz ostatnio kupilam sobie szczotkę brush activ rowenty i powiem ci, ze jest mega. coprawda końcówki mam zawinięte, ale włosy proste. i pięknie się układają. polecam bardzo.

ja tez lubie miec ladne gladkie, ale po prostowaniu to wieczorem juz mam przetluszczone choc rano umyje, tak dziala u mnie prostowanie:dry: wiec nie prostuje, nie ukladam, moje wlosy sa tylko czesane to jedyny luksus:-D:-D

Future łączę się z Tobą. Wczoraj krew mi leciała 2 razy, a wieczorem miałam taki krwotok z nosa, że zaświniłam całą podłogę w pokoju mimo, że przykładałam chusteczki.. leciało jak z kranu. Aż się przestraszyłam.. słyszałam, że to może być z przemęczenia ? Odpoczywaj Kochana, bo jesteś teraz w szczególnym stanie :rofl2:

Ciasteczko, PR ja też mam prawko od wielu lat, ale nie mam autka i już nie pamiętam jak to się robi.. mówią, że się nigdy nie zapomina, ale z wprawy można wyjść. Teraz jakbym miała usiąść za kółkiem to bym się zes....a ze strachu :-D

Owca miłej nocki w nowym wyrku :tak:
madziarena, ja też prostuję włosy.. tzn kiedyś częściej i całe, teraz od kilku lat tylko grzywkę, bo mam marniutkie.
Polecam jedwab do włosów.. bierzesz odrobinkę, rozcierasz na dłoniach i wcierasz we włosy, suszysz i gitara nie trzeba ich prostownicą maltretować pół godziny a poza tym łatwo się rozczesują. Trzeba tylko uważać, żeby nie wziąć za dużo, bo włosy szybko się przetłuszczą.

Poradźcie coś na zaparcia u dziecka, bo już wysiadam. Co chwilę mam problem z Kubusiem, a przecież nie będę cały czas unikała w jego jedzeniu marchewki, ziemniaków i Bóg wie czego bo wszystko zatwardza.. Mam syrop Lactulosum, ale nie zawsze działa :-(

dzien dobry
w koncu pada snieg i to nawet dosyc sporo:-D
madziarena ja teraz swoje zadko prostuje bo jest zima caly czas pod czapka wiec bezsens dla mnie i szkoda wlosow..ale jakis czas temu kupilam sobie preparat do prostowania wlosow z nivea i nawet po umyciu wezme troszke i nie prostuje to i tak mam proste;-)a jak wyprostuje to sa super...a staram sie czesto tego nie robic bo tak jak ciasteczko pisze szybko wlosy sie przetluszczaja..
zapewne na wiosne bede bardzo czesto prostowac:tak:marzy mi sie zeby miec dlugie wloski:tak:wlasnie musze isc podciac koncowki:-D
aniolek ja uzywam jedwab fakt trzeba uwazac ile sie go bierze bo na nastepny dzien mycie gwarantowane.....co do krwi z nosa to tez slyszalam ze przemeczenie robi swoje....a co do zaparc to sprawdza sie jabluszko u nas....zje pol i zaraz leci na kibelek:-D
pr teraz wszystko wychodzi takze bierz lekarstwa i bedziesz jak nowo narodzona..i odpocznij
mycha czy ta sprawa co pisalas ogolnie nie wypalila?:-(jak cwiczenia?dajesz rade?
owca mowisz nowe lozko.....a jakie kupiliscie no pochwal sie........dziwie sie ze tego jeszcze nie zrobilas....no i co was wzielo na nowe lozko?:-Di jak pierwsza noc?
my jakis czas temu testowalismy nasz naroznik w balkonowym.....sredniawo......ale to taki minus rozkladanych lozek .....
future sterydy bierzesz ?a to nie szkodzi dziecku?a jak bylo z helenka tez bralas?przy takiej chorobie to chyba ciezko niebrac zadnych lekow co nie..
my dzis praktycznie dzien zaplanowany mamy:tak:po poludniu idziemy do amelki.....dzieciaki sie pobawia:-)

witam
u tez tez pada i calkiem sporo napadalo, jak dzieciaki wroca ze szkoly pewnie na jakies sanki pojdziemy czy cos:-)

reklama
no jak slicznie dziś ;)
wzielam steryda, czuję się lepiej. hesia zalapala katarek jakis, obudzila sie o 6, ale juz ni ma katarku. przeszedl po szniadanku ;) jupiii

marzenka z hesią brałam tez te same sterydy, ale nie w tak wczesniej ciąży, bo może to powodować rozczepienie wargi u dziecka, no ale tez duze dawki, ja biorę średnią najbardziej mozliwą do poprawy zdrowia, i co 4 dni obnizam dawke, az do 0. z hesią bralam dawki najniższe, ale od chyba 6 miesiaca ciązy, bez obnizania, do samego rozwiązania.... teraz bylam u gina, i on mi powiedzial znow to samo, ze ja jestem wazniejsza. moje niedotlenienie jest jeszcze większym niedotlenieniem dla dziecka. więc wzielam wczoraj, bo już byl fatal error :-) a dziś cool.:-D tylko zeby Heśkowi ten katar nie wrocil.
aha bo tatuńcio też chory!

no...to na sanki!!!!!!!!

aha, ciacho - ja myje glowe 2 razy w tygodniu, bo krecone klaki zazwyczaj suche. ja nie wiem co to tlusta glowa...nigdy nie mialam ;))) czasem brudna i przepocona przy skórze, alenigdy smalec ;)

Do góry