reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry ;)
Dzięki dziewczynki za rady :) - ja prostuję też włosy, wyjdę na zabawę we włosach prostych jak druty a po pół godzinie mam całe pokręcone ... sama już nie wiem why ...
Future - to super, że dzisiaj już ok - dbaj o siebie !!!
No i na sanki .... (ale po pracy ;(((() - ja chcę do domku buuuu ...

reklama
no przepocenie to to samo co przetluszczenie u mnie i wlasnie przy skorze ale bywa ze mam na nastepny dzien po myciu:dry: ja myje i tak tylko 3 razy w tyg ale bywa ze nawet 4 musze:wściekła/y: oczywiscie jes tak ze polowa wlosow jest sucha, ale myje cala lepetyne
wsumie zadne leki nie sa dobre w ciazy i nie wazne czy sterydy czy cos innego ale jak mus to mus
zdrowka zycze co by kataru juz nie bylo

ieta racja ciacho. nic nie wskazane w ciazy, no ale lepiej sie nie udusic nie??

a co do wlosow, to nie wiem, ja jak mam przepocone, to czuję sama swoj zapach, i mnie to straaaaasznie wkurza. ale generalnie nie mam tlustych, nie wygladają jak morke, a u niektóych normalnie jak mokre. no ale i tak myje, bo ten zapach mi strasznie przeszkadza. jakby mi nie smierdzialy, to bym myla raz w tygodniu!
moja mama to samo, moze yc raz w tygodniu, no ale ona ma sprężynki...prostuje coprawda, ale struktóra wlosa kreconego jest sucha.

a latem to wogole nie musze myc glowy. znaczy rzadziej. nie ma ogrzewania, kremow takich sie nie uzywa i dluzej wlosy mi wytrzymują...

ja mam takie falowane, jak grzywki nie uloze to kazdy w los w inna strone:baffled:
teraz tez od czapki wlosy dostaja po tylku, a latem tez 3 razy w tyg myje u mnie wsumie niema roznicy
jedynie co to latem moge wyjsc w wilgotnych i nie ma tragedii zimia to niewykonalne:-D
pr wyjechalabys, odsneizaja placyk ja zdawalam placyk jak byl snieg, dobrze ze na ulicach malo go bylo
za 2 tyg po odbior plastikou tylko kase wez zeby zaplacic za niego
uciekam z mloda do szkoly i zakupy zrobic bo pustki

future mus to mus.....jesli musisz wziac leki...
tak dzis sanki obowiazkowo..w koncu radosc z zimy:-D
a ja dzis se zrobie swieto umyje glowe i wyprostuje:-Ddawno nie mialam rozpuszcznych wlosow....pewnie moj juz zapomnial jakie ma dlugie:-D:-D
u mnie rosolek jeszcze zostal to zrobie potrawke z mieskiem groszkiem ryzem i ogorki kiszone do tego:tak:i obiadek z glowy:-)

o kurczaki za mna tez chodza...mam palki z kurczaka zamrozone to zrobie na niedziele pieczone w piekarniku dawno nie jadlam:-D

reklama
Dzien dobry !!

dzis nie mam weny :no:

Mloda dzis jeczala,marudzila ze do szkoly nie chce isc bo jej nie chce sie juz chodzic :szok: a jeszcze tyle przed nia :-D

U nas cos cieplej dzis nie ma takiego mrozu moze -2 bedzie...ale sniegu tez niema.

Marzenka nie chwale sie lozkiem bo po co kiedys juz mi tu pare osob pokazalo i powiedzialo ze sie za duzo chwale wiec dalam sobie spokoj :tak: a spalo sie dobrze duzo miejsca na nim :-)

Wlosy....ja mam ciagle tluste musze myc co 2 dzien bo pozniej to wygladaja jakbym nie wiem jak dlugo nie myla...a chodze przewaznie w kitce wiec nie wiem czemu tak sie tluszcza..:baffled:

A na obiad mam jakis fix na gulasz z parowkami w sosie pomidorowym to dzis to wyprubuje z makaronem i wsio
a na jutro odmrazam zeberka i bede robic popoludniu :tak:

Ot tyle u mnie :happy2:

Do góry