reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma to pewie pojdziecie spac w dzien......
madziarena dacie rade od tanczenia bedzie cieplutko:-D
pr w pracy jestes?
a ja od rana wysylam cv ciekawe czy ktos sie odezwie:confused:

reklama
witam,
juz zaliczylam zakupy, jutro nigdzie nie ide, ale zato dzieciki ida do szkoly i odrabiaja 2 maja:dry: tez se date znalezli a w poniedzialek ferie sie zaczynaja,
wiecie ze dzisiaj bylo rano -16:baffled: a ja juz myslalam ze zmina odpusci a tu doopa:-Ddzieciaki dzisiaj maja bal karnawalowy, wezme aparat i porobie zdjecia:-)
kroma wspolczuje nocy moze dzisiaj sie wyspisz, madziarena rozgrzejecie sie tancem
marzenka wy to chyba dzisiaj w domu w taki mroz?

ciasteczko niewiem jeszcze mialam zamiar isc na dwor ale to moze kumpela przyjdzie do nas z mlodym swoim..
kroma ja tez zadko spie w dzien bo dawid mowi ze nie pojdzie spac bo jest rano:baffled:
pr:-D
megi no szybko wam zalozyl i bardzo dobrze
ja posadzilam bazylie..ciekawe czy mi wyrosnie cos:-D
madziarena u mnie tez juz sciany pomazane zaluje ze w korytarzu nie kupilam tej farby co do kuchni mialabym problem z glowy ale to moze kiedys:happy2:

Dzien dobry !!
u nas tez zimno -10 :tak: ale slonko swieci
ja kawe dopijam i spadam zaraz z domu znowu hehe

Marzenka mnie tez czeka malowanie przed komunia ale jeszcze sie powstrzymuje pomaluje sie z poczatkiem kwietnia dopiero bo teraz sensu nie ma :-)

Megi to szybko macie necika zalozonego a skad teraz braliscie? a kablowke gosciu zrobil?

Ciacho bal mowisz u mnie w przedsz jest 14 lutego :-) jak przebrala sie twoja cora??

Madziarena nie martw sie tance i % cie rozgrzeja na zabawie :-)

Kroma to nie pospalas wspoczuje ale moze cos uda sie zdrzemnac w dzien razem z maluchami :tak:

Yolanta :baffled: gdzie zniklas??

No i kawa wypita mozna isc sie ubierac :tak: milego dnia laski :-)

reklama
pr a widzisz tzn, ze jak zamarzaja to bedziesz wiedziala ze jest cos kolo -15:-D:-D
owca moda bedzie czarownica, ma sukienke i fajny kapulesz

Do góry