reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dopiero do domu wrocilismy
aniolek gratki dla mlodego
pr gratulacje !!!!!!!!!!!! to teraz tan naprawde bedziesz uczyc sie jezdzic:-) ja dzisiaj zaliczylam wyjazd pod nasz poczte po wielka paczka, poznej pod szkole mlodej i do rodzicow pojechalismy

rano bylam zapisac starsza na ta fizjoterpie termin na plowe marca i niestety bedzie musiala przez 2 tyg opuszczac pierwsza godzine lekcyjna bo tylko takie maja godziny w tym czasie dostepne, bede musiala isc i tlumaczyc w szkole ale pewnie nie bedzie problemu
madziarena to poszalejecie

o jest w koncu ciasteczko :-):-) juz sie zastanawialam gdzie ty sie od rana podziewasz...
a ty wycieczki sobie urzadzasz haha..;-);-)

Future wspolczuje ty to sie masz...

Mycha nie doluj sie....co sie dzieje tak wogole??:baffled:

owca doszkalam sie w jezdzie:-D:-D a jak u ciebie zalatwilas wszystko co musialas?
tez wsumie zalatany dzien mialam,

tylko zeby sie nie polamalo;-):-p:-D sorry ale wesolo mi ot tak sobie:-)
u nas w koncu jest ciepla woda, jak wskocze pod prysznic ojjj juz mi przyjemnei na sama mysl:-)

reklama
tylko zeby sie nie polamalo;-):-p:-D sorry ale wesolo mi ot tak sobie:-)
u nas w koncu jest ciepla woda, jak wskocze pod prysznic ojjj juz mi przyjemnei na sama mysl:-)

nie to mialam na mysli :-D:-D testowanko czyli tylko spanko haha...narazie mam jeszcze @..wiec...;-)
jaki luksus w koncu ciepla woda :-D;-)

ja spadam narazie milego wieczorku :-)

Do góry