reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

natalko co ty gadasz z chociul jestes:-)a znasz moze anie sawasniuk?
wlasnie wrocilismy do domku,pozniej do was zajrze:-)

reklama
natalko to jeszcze ja:-)mieszkam tu zaraz na poczatku od strony miedzyrzecza na zakow wiesz gdzie?

Ja na Żaka do liceum chodziłam!!!
Jak można nie wiedzieć gdzie to jest? Trzy lata tam ganiałam z buta z pksu!
Znam Ankę, Aśkę Garbowską-to jej najlepsza kumpela ale szczerze powiedziawszy to nie jestem jej koleżanką. Córę urodziła w zeszłym roku ale ślubu z Karolkiem nie wzięła;-).

Mamuśki mam do Was kilka pytań:
1) co robić, żeby nie mieć rozstępów?? Ja od początku ciąży stosuję oliwkę hippa na całe ciałko:-) ale i tak mam bardzo suchą skórę na rękach i nogach

2) czy można w jakiś sposób złagodzić ból piersi? czasami idzie oszaleć tak bolą:-(.

3) Marzenka teraz pytanie do Ciebie- co można stosować na pocenie dłoni w ciąży??

4) co na łupież??:-D

Czekam na dobre rady e-mamusiek:tak::tak:.
Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę!

natalka
1) ja tez sie smarowalam oliwkami, kremami na rozstepy itp.. tam gdzie mialy wyjsc to i tak wyszly..., moze mniej bo conieco urzywalam ale mam. Na brzuszku wogole nie mam, na cyckach prawie tez nie, kilka niewidocznych ale na nogach to masakra!!! :baffled:
2) mnie tylko pobolewaly, znosne bylo nic nie urzywalam..
3) -
4) na lupiez? ehm.. nizoral?? mi w ciazy sie wlasnie wolsy, zeby i skora polepszyla... bylam jak niemowlak ;-)

hello,ja juz po kapieli :-D:-D....

Hej natalka milo cie poznac :tak::tak:..
ja w sumie tylko uzywalam balsamy do ciala takie zwykle a nie jakies specjalne na rozstepy...lub oliwke bambino :tak:
na piersi tez nic nie stosowalam nie bylo tak zle...
lupiez tez nic..hehe....
powiem ze po 2 ciazach to rozstepow praktycznie nie mam..kilka sztuk tylko na brzuchu i wsio...

a co u kasi wiecie moze cos?? kiedy wychodzi?...

moj szymon tez dalej pokaszluje nie wiem czy do lekarza sie nie wybiore czasem...:baffled:

wpadlam was poczytac:-)
dawidek juz spi wiec mykam prasowac a potem do was jeszcze zagladne i odpisze na wszystko bo teraz jak zaczne pisac to znow sie odechce tego prasowania,
mam dla was nastepna porcje zdjec:-D

wpadlam was poczytac:-)
dawidek juz spi wiec mykam prasowac a potem do was jeszcze zagladne i odpisze na wszystko bo teraz jak zaczne pisac to znow sie odechce tego prasowania,
mam dla was nastepna porcje zdjec:-D

milego prasowanka !!
to super z checia popatrze na malutkiego :tak::tak:

a moje dzieciaki wariuja wnajlepsze zamiast isc spac..
.:-(

reklama
Do góry