reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam:-)
wlasnie zajadam se sniadanko:-)
kurde ale dawidek mi stracha narobil wnocy,spalam niespokojnie,robil cos takiego jakby sie dlawil a spi na boczku kobiety dlaczego sie tak dzieje?,teraz spi se na brzusiu mojego:-)
beti to nie sa kamyczki tylko takie kulki zelowe,i ja mam tylko kilka kwiatkow zywych chyba tylko z 7 szt a w tych kulkach mam sztuczne,bo ja teraz nie mam glowy i czasu zeby sie bawic z tymi zywymi,
u nas tez ladnie sloneczko swieci:-)fajnie idziemy na spacer i do mamy na obiad,tak wogule kochane to zapomnialam wczoraj napisac ale zrobilam te kotlety jajeczne n aobiad,pychotka:-):-)smakowaly mojemu ale i tak on woli schaboszczaki:-D

reklama
Hej Natalko! ja jak tworzyłam swój album ale nie fotosik to mi się rozmiar zdjęć sam automatycznie ustawiał, a gdzie znalazłaś ten fotosik?

Witam miłe panie:-) jak tam u was, humorek z rańca jest czy go nie ma? Ja sziś wstałam o 6:15 bo Zuza nas zerwala z wyrka, musiałam wstać i zrobić kanapki mojemu , bo na 8 szedl na służbę 24h więc dziś sama:-( ale to nic dobrze że pogoda ładna:-) Wczoraj na szczęście nie usnęlam po piwku.....nie tym razem :-D mężusia się ostatnio bidulka zaniedbało to trzeba bylo się nim zająć:-Dwiecie same jak jest:tak::-D
Żony lub kobiety wojskowych!!! Zapraszam was( jeśli jeszcze nie zapisałyście się) na forum JW 5700 Międzyrzecz- życie w monie i rezerwie czyli jak żyć z wojakiem i bez wojaka. Tam mnie także znajdziecie. poszukajcie najpierw Jednostka wojskowa w Międzyrzeczu, potem kliknąć JW 5700... życie w monie.....jak powyżej. Znajdziecie tam naprawdę także ciekawe rzeczy Zarejstrujcie się:-)

Megi- moja gwiazda pracuje w SW w Międzyrzeczu. Jak to nazwać? Życie z Kiciem czy bez kicia:-D:-D:-D?
Kiedyś mój maż wraca z pracy i mówi do mnie "ale ja śmierdzę tym kiciem":-D. Myślałam, że z krzesła spadnę jak to usłyszałam.

:-) :-) haha

Marzenko- nie wiem dlaczego mógł ci się dławić w nocy przyczyny mogą być różne, wyobrażam sobie jak się niepokoiłaś tej nocy, nie umiem ci odp. dlaczego

Ostatnia edycja:
Marzenko ja też je wczoraj zrobiłam i sama sie nimi zarzerałam takie były pyszka. Do tego ogóreczki kiszone:tak::tak::tak:. Mniam:tak:. Znowu sobie ochoty narobiłam.
Dzięki za pomysł;-):-).

megi17 dawidek tak czasem ma,sama niewiem czemu.mial tez jak plesnaiwki mu wyszly i myslalam ze to jest przyczyna,potem byl spokoj a teraz znow,
larvunia gdzie sie podzialas?ale dzis ladnie bedzie na dworze
hehe witam sie z kawka ktora dolaczy?

Witam mamusie:-) Nati szaleje z tata to ja poczytałam troszke i popisze;-) Czy wszystkie macie mezów wojskowych??? Moj jest kierowca i tez wesoło nie jest heheh Nati ma go tylko kilka razy w tygodniu i teskni bardzo. Lece bo juz przyczłapała Nati papap

reklama
Do góry