reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mężuś w pracy a ja ściemniam przed telewizorem. Jutro rano najpierw na badanka do Sulęcina a później do Zielonej. Na samą myśl o egzaminie mam dość:-(.

reklama
Witam dziewczyny!!! Witaj w domku MADZIU:-) ja właśnie wrzeram pizze, taką kupną mrożoną bo mialam smaka, moja już flache opróżniła i czuję że zaraz pójdzie w kime:tak:Dzisiejszej nocy niestety sama śpię, mężuś na służbie o niech to:-(kto mnie przytuli???:sorry2:
Natalka współczuję ci tych dolegliwości mnie to tylko na koniec ciąży zgaga męczyła a tak miałam luzik:-) nawet przez 2 miesiące ciąży miałam okres a któraś też miała taki przypadek??? kiedy 3 tyg spóżniała mi się miesiączka, poszłam do lekarza z podejrzeniem ciąży co zresztą test pokazał, a lekarz zrobił usg i podał wiek ciąży-12 tydzień, byłam w szoku że można misiączkować lub też plamić będąc już w ciąży:-D:-D:-D

Kurcze obiecałam sobie że skończę z objadaniem się nonstop i zacznę brzuszki ćwiczyć bo fałdy mi na brzuszku już nie małe widać i jakoś nie mogę się zebrać ani do ćwiczeń ani żeby tak często się nie objadać po kątach :-(

Ostatnia edycja:
No witam witam :) Już jestem. Nie mam czasu zbytnio, żeby odpisywać. Od czasu do czasu podejrzę, co nabazgrałyście. Ciągle piszę tą pracę lic. i uczę się do egzaminów ehs ... tzn. próbuję pisac bo mam takiego lenia, że od razu zasypiam. Dzisiaj byłam z moim mężulkiem kochanym w ZG na zakupkach :) Kupiliśmy leżak w Auchan i spodnie ciążówki w H&M :) od razu lepiej się czuję jak mnie nie uwaiera pas w brzuszek. Zaraz siadam do pracy może coś skrobnę ...
Annes - znamy się pierwszego roku prawda :) ta sama grupa ćwiczeniowa !! Jak myślisz uda się zagadać Wołka, żeby egzaminu nie robił tylko przepisał ocenki z ćwiczeń?
Dobra mykam się kąpać! Pozdrawiam Was dziewczynki :)

Nie wiem. Tak się wciągnęłam, że trudno mi to stwierdzić:-);-).

Megi kochana ja Cię mogę przytulić, bo ja też sama w domku:-(. Co do ciąży to
ja zrobiłam dwa testy na nocce w pracy a później jeszcze jeden razem z mężem bo on musiał na własne oczy zobaczyć. Przez pół roku robiłam testy co nawet trzy w jednym miesiącu bo miałam bardzo nieregularną miesiączkę i jak już miałam naprawdę dołek zrobiłam test i dwie kreseczki:-D. Nie zapomnę tego dnia do końca życia! Tak bardzo się cieszyłam nie mówiąc już o mężu:-D:-).

a ja przeciwnie, załamałam się jak się dowiedzialam, ryczałam caly dzień. Nie chciałam jeszcze mieć dzidziusia ale ważne że mój chciał i zrobił mi psikusa którejs nocy i jak to się mówi chlupnoł .....:-))))) no ale pogodziłam się z faktem a jak już zobaczyłam Zuzie na świecie przestałam cokolwiek żałować.
Też miałam nieregularne miesiączki i bolesne a po ciąży wogóle ból brzucha znikł

Ostatnia edycja:
My decyzję podjęliśmy wspólnie. Myślałam, że wyjdzie nam szybciej:-). Wkońcu w akcie desperacji kupiłam sobie testy owulacyjne i robiłam 10. dni. I bum!;-)
Zajadam się ogóreczkami więc może będzie synek;-):tak:. Oby zdrowe i już by mogło być!

Megi może przerzucimy się na gg-będzie szybciej:-)

Dzień dobry wszystkim!!!
Wstawać Mamuśki:-).
Ja zaraz się szykuję i spadam do Zielonej na egzamin. O 11:00 umówiłam się na jazdę. Egz mam wprawdzie na 14:00 ale znając życie to wsiądę w autko z dwie godziny później. A wyjadę na miasto w same popołudniowe korki ale co tam-40 minut szybko zleci:tak::-D. O ile wyjdę z placu:-D i nie wymusze niczego po drodze:-D. Jestem gorzej zestresowana niż za pierwszym razem. Co ma być to będzie:tak:. Jak mnie obleje to mu naślę Gang malutkich szarych myszek:tak::-D. Spadam:-D.

reklama
Cześć
My już w domku (nareszcie:-)) zaraz się biorę za pranie mam nadzieję że się nie rozpada zanim nie wyschnie

magda super zdjęcia a dzidzia jaka malutka. a mój Kacperek też zaczyna coś kaszleć ale na razie psikam mu Tantum Verde i daje Bioaron C na wzmocnienie

Mój mąż też nie jest wojskowym ale pracuje w jednostce w Wędrzynie:sorry2: jako OWC. ma służbę 24h a potem trzy dni wolne ale w ciągu tych trzech dni dorabia więc też często nie ma go w domku

katgen czekamy na Was

natalka
powodzenia na egzaminie

marzenka może Dawidkowi uzbierało się trochę ślinki i dlatego się zakrztusił??

Do góry