reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam dziewczyny
madziarena- nie mam pojecia 3mam kciuki zeby sie dało
Natalka_m- 3mamy z Nati kciuki!!!!

My tez zdecydowalismy o dziecku razem. Pół roku trwało zanim na teściku pojawiły sie 2 krechy;-) Teraz myślimy o 2. :tak:

witam sie porannie:-)
Natalko powodzenia na egzaminie:-)
no to jak chodzilas na zakow to pewnie wiesz gdzie mieszkam:-)na przeciwko tej szkoly:-)
jakis czas temu pisalam z ania t mowila ze biora slub we wrzesniu tego roku.
a gdzie ty pracujesz w sw?
Co do pocenia sie rak to ja niemam pojecia co pomaga bo ja nie mialam takiego problemu.
Rozstepy- ja smarowalam sie od 5 miesiaca ziajka i bylo ok,ale przez 2 miesiace koncowe mialam zakaz smarowania brzusia wiec w tym czasie takie rozstepy mi wyszly ze teraz az strach sie pokazac na plazy,ale to co ja mam to to jest pikus w porownaniu do tego co widzialam u dziewczyn na patologi,szok z daleka bylo widac:szok:powiem szczerze we widzac cos takiego pierwszy raz przerazilam sie:szok:
A dawidek byl bardzo wyczekiwanym dzieckiem,i juz po 3 miesiacach sie udalo:-):-).ale jedno co zrozumialam to to ze dziecko to nie zabawka i nie ma zmiluj sie.nie zaluje ze mam dawidka bo kazdego dnia kocham go coraz bardziej widzac jak rosnie i sie usmiecha do mnie,choc niepowiem poczatki byly trudne ale teraz to juz z gorki:-D:tak:
Madziu witaj spowrotem:-)super ze wypad do rodzinki sie udal,malenska jest sliczna:-):-)
Madziarena no to mialas udana niedziele:-)ja juz niepamietam kiedy bylam na takich zakupkach,ale jakos mi tego nie brakuje:-)wogule to mamusie ja zauwazylam ze jak mam sobie cos kupic to wole sobie odmowic i kupic cos dawidkowi:-)ehh ta matczyna milosc:-)
super ze w koncu znalazlas dla siebie spodnie,wiem co to znaczy jak cos uwiera w brzusiu,ja kupilam sobie sztruksowe i przechodzilam w nich cala zime:-):-)pewnie teraz to dopiero czujesz ze w ciazy jestes:-)
o a zgaga!!!rany co ja sie z nia nameczylam,dzieki bogu ze mam juz spokoj:-)dokladnie zaczela sie u mnie tydzien przed bozym narodzeniem.a w nocy to az na wymioty mnie bralo i jedyne co pomagalo to na kolacje platki no i zimne mleko,ulga murowana:-)a o pikantnym jedzonku moglam zapomniec:wściekła/y:
cos tu mialam jeszcze napisac hmmmmmmm:-)aha jak ja sie dowiedzialam o ciazy to bylam wtedy na 2tygodniowym wypowiedzeniu i byl problem co by tu zrobic,wyczytalismy w kodeksie pracy ze moge cofnac wypowiedzenie jesli nie bylam swiadoma swojego stanu ale szefowa mowila ze ja to nie obchodzi dopiero jak moj poszedl i zagrozil jej sadem to zrobila sie milutka :-)i udalo sie ze dostawalam kase z zus do dnia porodu a tak nie mialabym nic.
zdjecia laski wrzuce jak tylko dawidek mi zasnie bo musze sie przenisc na drugiego kompa:-)

Cześć Wam wszytkim:-) Rano zbudziłam się i słonko a tu już go nie ma, coś się zachmurzyło mam nadzieję że nie będzie padać:baffled:

Natalko- powodzenia na egzaminie i wielki kopniak na szczęście:-D
Magdamir- witaj kochana, jak tam twój Szymek, pokaszluje jeszcze??
Katgen- mamy nadzieję że szybko do nas wrócisz i z Izunią będzie już dobrze, szczęście że już jest dużo lepiej:tak::-)
Larvunia- jak tam mąż po powrocie z giełdy?? a jak między wami już dobrze wszystko??:-)

miłego dnia pozostałym laskom:-):-):-)

Ato obiecana porcja zdjec :)
mam nadzieje ze sie spodoba:-)

Załączniki

• DSC01322.jpg
    DSC01322.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC01326.jpg
    DSC01326.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC01339.jpg
    DSC01339.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC01346.jpg
    DSC01346.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 25
doberek...

z mezem oki...
poczytam pozniej, kurde xchcialam posiedziec tu a mlody wymusza wszystko...ggrrr,

Witam was slonca :tak::tak:
ja bylam w miescie i zaraz biore sie za obiad....

natalka powodzenia obys zdala:tak:
Marzenka super fotki,wozeczek fajny i maluszek juz duuzy :tak:
Annes,megi idziemy na spacer do piasku, moze co??
aha szymon jeszcze pokaszluje:tak:raz po raz...

narazie zmykam bede zagldac w wolnej chwili :tak:

Ostatnia edycja:
hej cioteczki:-)
ja na chwile i zaraz jadę na monitoring:-)
trzymajcie kciuki:-)
potem poczytam co naskrobałyście:-)
Marzenka no Dawidek jest boski:-):-) cmok cmok dla niego od ciotki:-)
Natala powodzenia na egzaminie, nie daj się:-)

lece , buziale dla wszystkich:-)

reklama
hello,a co tu tak pusto??..nie poznaje naszego watku jak mnie nie bylo to tyle pisaly a teraz cisza :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...

my wrocilismy z piasku mlody zrobil kupe wiec trza bylo wracac...teraz robie kawke :-):-)..
jakas dziwna pogoda jak slonce to goraco a teraz znow jakies dziwne chmury :angry::angry:

Beti trzymam znow kciuki oby bylo oki :tak::tak:

Do góry