reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzidzia juz zasypia:-)a ja bylam na balkonie i sliczna pogoda dzis bedzie:-)
dobra ide cos tam porobic poki maly spi,a prasowanko zostawiam na noc:-)

reklama
a gdzie was wszystkie wywialo?
madziara a ty do nas chociaz zagladasz?podczytujesz nas?bo tak nic nie piszesz:-)jak tam pisanie pracy:-)

ja jestem, prasuje sobie ciuchy zebrane z tygodnia :sorry2: ...dopiero zaczelam a juz mi sie niechce.
moj Babelek wlasnie zasnol, mezulek na gieldzie w szczecinie a ja tu siedze zamiast prasowac dalej :sorry2:

moj mezus nie jest wojskowym, pracuje w panoramie w gorzowie, ale ze nie ma pracownikow to on tyra CODZIENNIE od ok 14.00 do 21.00 zanim wroci do domu to 22.oo jest :dry: i tak dzien w dzien. A jak chce miec niedziele wolna jak dzis (pseudo wolna bo tyra na gieldzie) to musi cala sobote pracowac. Masakra...i niby kierownik. WIelkie gowno z tego kierownika, wiecej odpowiedzialnosci a kasa marna...ehhh.. jakie czasy.

koniec z marudzneim ide prasowac dalej :sorry2:

Annes moj m jest wojskowym,pracuje w m-czu i ma stopien kaprala:-)
dawidek sie juz obudzil wiec zaraz szykowanko na spacerek i od razu obiadek u mamy:-)przynajmniej ja mam luz:-):-)
larvunia ja tez chcialam sie zabrac za prasowanie ale odechcialo mi sie a mialam plana zeby z rana to zrobic,jednak wole na noc zostawic jak bedzie cisza i spokoj jak dawidek zasnie bo tak na raty to tylko wkurza mnie takie prasowanie i sie ciagnie i ciagnie.
tak wogule to ja wczoraj w lumoku kupilam dawidkowi spodnie dzis patrze jak sie wypraly i zerkam na metke a tam H&M i za marne 8zl takie fajne spodenki:-)a wsmyku dalabym chyba z 40zl jak nie wiecej:-):-)

larvunia- to tez sama jestes ale co robic za cos zyc trzeba.
marzenka21- to tez mczu mieszkasz?? W wojsku to chyba fajna praca tylko że mcz to jednostka misyjna co ma plusy i minusy.

Pogoda jest przesliczna zaraz jedziemy na wies do rodziców. Biedna ta nasza Kasiula i Izula ze w tym szpitalu je zamkneli:-( bo juz bysmy spacerowały

Annes my mieszkamy w swiebodzinie,moj m dojezdza do m-cza.
poki co ja mykam na spacer:-)az milo spacerowac w taka pogode
milej niedzieli

Witam ponownie, ja na sekunde wpadłam i zaraz idę na spacerek.
Annes- czy ty się może nie wybierasz na spacerek z twoją Nati? ja właśnie będę szła w wasze strony, bo mój mąż poprosil mnie bym mu przyniosła soś słodkiego do kawusi bo ma służbę 24h i idę pod jednostkę woj.:-)

Od godziny 15 nie ma nikogo na tym forum, gdzie was wszystkie wywiało kobiety? zapadłyście się pod ziemię, ja już dawno ze spacerku wrocilam i nadal echo

Ostatnia edycja:
Witam chcialam dac znac ze jestesmy juz w domku....

zaleglosci mam co nie miara hehe..

bylo fajnie popiwkowalam troche ale piffko niemieckie lepiej mi wchodzi :-D:-D
jest delikatniejsze w smaku....no i grillowalismy sobie..bylo super dzieci wylataly sie na dzialce...

no i odwiedzilismy mala majeczke szymon byl zazdrosny hehe musialam dziecko oddac nie moglam nawet na rece wziasc bo zaraz i on chcial !!!

dobra zmykam bo mam robote koper do krojenia i szparagi od tesciowki...
zajrze wieczorem....
a to kilka fotek maluszka i naszych :-D:-D

Załączniki

• zdjecie 009.jpg
    zdjecie 009.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 21
  • zdjecie 007.jpg
    zdjecie 007.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 26
  • magda i maja.jpg
    magda i maja.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 20