reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć.
Coś Mi głowa pęka dzisiaj, to chyba z wysiłku bo od razu a nawet podczas ćwiczeń zaczęła boleć chyba lekko przesadziłam ... No ale daję radę :tak: jakoś wytrzymam.
Co do Jaśka i Wojtka no to niby przeziębienie, dostali syropy i kropelki do nosa ..
Wojtek jest u babci męża mamy, pusto bez niego ale w piątek z rana będzie już w domu i na nowo będzie broił ;-) :tak: :-)

Co do ćwiczeń to się zawzięłam i ćwiczę, wiem wiem to dopiero drugi dzień ale dam radę :tak:

Na obiadek mieliśmy potrawkę, ryż - marchewka - groszek i piersi z kurczaka gotowane no i oczywiście jasny sosik :tak: koniec ze smażonym bynajmniej dla Mnie ... ;-)

Gdzie Larvunia się podziewa??

Owca pytanko mam ale to na PW napiszę ...

Ciasteczko no i jakoś przeżyłaś dentystę itp. .. :-)

Yolanta no podziwiam, że wracacie do PL Ja jakbym miała gdzie uciekała bym jak najdalej ...

Asienka zdrówka dla babci i uściski na poprawę humorku, oby wszystko się ułożyło ...

Marzenka pochwal się sukienką .. ;-)

Megi no to już nie dużo Wam zostało, fajnie nie będziecie męczyć się na wynajmie .. :tak: u Nas chyba plany ulegną zmianie ale na razie nic nie piszę ... Może za jakiś czas, na razie czekamy.

a ja sobie wogóle przypomnialam, ze blond pisała do mnie wczoraj, a ja jej chyba nie zaprosiłam. ;)

blond jakbys przejezdzała jeszcze raz, to moj dom trzeci po lewej ;))))))

edit

aaaaaaaaaaa
i dwójkę mamy na dole ;) zęba znaczy!

a my placki ziemniaczane ze smietaną, a Hesia pomidorówke.

co do antyperspirantu...to sobie nie wyobrażam nie posmarowac. nawet jak sie nie spoce, to caly dzien mysle o tym, ze zapomnialam sie posmarowac i co bedzie jesli się spocę hahah. to takie przyzwyczajenie. jak umyte zęby i wytuszowane rzęsy ;)
no ja to samo mam z antyperspirantem. musze i koniec bo inaczej ciagle bym chyba o tym myslala:p
gratuluje zabka:) i jak bede jechac to Cie nawiedze jakby co:p

A ja dzisiaj mialam gosci...:rofl2: Anie z Amelka i Jasiem. nie macie pojecia jaki on jest slodki!!!!!zjadlabym go normalnie. taki blondasek .a ni te nogi powyrywam kiedys . tez chce takie buuuuu.
Rafal juz spi, ja dzisiaj jestem po 2 kawach i tez mi sie oczy zamykaja.
Bylam u gina dzisiaj. wszystko ok, dzidzia sobie rosnie, pomierzyla mnie polozna( nie wiem w sumie po bo ale brzuch wzdluz i w poprzek:/) a poprzednio do porodu tymi widelkami mierzyla:rofl2: jakies dziwne pomysly tam maja :D skierowali mnie na ta cholerna krzywa cukrowa..az sie doczekac nie moge. z mlodym mialam 50 gr glukozy i godzine czekania a teraz ide na 75 gr i 2 godziny. no przegiecie:/ ciekawe dlaczego teraz wiecej

reklama
czesc mamuski:-)
katgen odezwij sie jak izulka?
blond ja to wciazy najbardziej nie lubilam jak mialam isc na czczo na pobranie krwi i wypicie glukozy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fuj:-D

Do góry