reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cześć wszystkim;-)
robię porządki z przerwami, pozbywam się niepotrzebnych rzeczy, chowam i pakuję co nie używam...tak to nudy:-)
dzieciaki zdrowe, mój tylko się zaziębił gdzieś, smara się żeby nam nie zaszkodził:baffled:

my juz po kontroli..mamy skierowanie do laryngologa
spacerek zaliczony w koncu
megi hehhe ja tez jeszcze niedawno robilam takie pozadki :tak:dobrze ze dziaciaki daja ci cos robic:tak:

MARZENKA to dobrze że macie skierowanioe... znaczy że lekarz nie olewa sprawy... trzeba sprawdzic teraz dokładnie uszko:tak:Młody jak miał zapalenie ucha to też mieliśmy skierowanie...

Mnie strasznie gardło boli... tragedia normalnier... Mam bordowe kropki w gardle... Na dodatek się nie wyspałam, babcia mnie obudziła, bo wczoraj nie przyszłam i myślała że coś się stało... Masakra... No i nie wiem czemu ale pelcy mnie tragicznie bolą i żebra...
Młody marudny, coś mu się poprzestawiało i posprzątac zabawek nie chce... Ale na szczęście wczoraj kupke zrobił... eh, ide na dwór troche... Dotlenie się i może mi się humor poprawi... Obiad mam z wczoraj więc nie mam nic do roboty :-)

kasia i co humorek lepszy?:-)
no stwierdzila ze w jednym uchu jest za duzo woskowiny a w drugim niby dalej przekrwione i na jutro mamy...pilnie..
u mnie laba wlasnie skonczylam serie cwiczen dawidek spi..
rogaliki wyszlo dobre wyszlo cos ok 70 szt:-Dpewnie pojdzie w mig:-)

reklama
witajcie

Asienka- zdrówka dla Oliwki i ciebie, ja szukam ciągle, ale muszę teraz dać sobie spokój bo M wyjeżdża i nie mam co z dziećmi zrobić i nie wiem nawet gdzie ty robisz, chyba gdzieś na PKP w biurach.
marzenka- ja jeszcze nie ćwiczyłam, nie było mnie w domu dopiero wróciłam, chyba zaraz się wezmę, a ty co masz zamiar wszystkie zjeść rogaliki :-)
kasia- zdrówka
A ja mam rozmiar 40, czasem mam 38 ale to zależy od kroju, jedne spodnie wejdę 38 a inne już nie.

Do góry