reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
u mnie minus 5 ja chodze w trekingowych cieplutko mi w nich:-)
mam dzis chetke na rogaliki z marmolada :-Dja to na dupie nie moge usiedziec :-Dmusze cos robic:-D

ja tez mam ale moje czesciowo sa z materialu wiec jak jest ponizej zera to juz tak cieple nie sa:baffled:
rogaliki mniam, widze ze bierze cie na pieczenie:-D a to dobrze ze ci sie chce:tak:

moje tez sa czesciowo z materialu ale ja je mam dopiero od pazdziernika wiec takich duzych mrozow jeszcze nie bylo ale mysle ze i tak to sa moje najlepsze buty szkoda tylko ze do wszytskiego nie pasuja:crazy:sie smieje bo ja butow nie niszcze i nie zdziwlabym sie jakbym miala je z 10 lat:-Dno nic mykam lazienke wysprzatac a jak przyjdziemy do lekarza do bierzemy sie za rogaliki:-D

Witam :)
U mnie też trekkingowe Badurki wciąż na nogach i cieplutko i suchutko - ale wiosna mogłaby już przyjść :)
ja tam rzadko antyperpirant stosuje ... mam ostatnio problem - ćwiczę, nie jem dużo, słodkiego prawie wcale a waga stoi w miejscu i chyba znów sobie daruje te katorgi :/ choć na lato chciałabym mniej ważyć ... mieć extra brzuszek a tu dupa ...
Asienka zdrówka dla babci,
Mycha dasz radę :) początki zawsze są trudne :)

madziarena u mnie zanim cos sie ruszylo z waga na samym poczatku to gdzies okolo miesiaca to trwalo..
daj organizmowi sie przygotowac to nie jest tak ze od razu spada...ja zeby zrzucic 1kg potrzebuje 1 tydzien maksymalnego wysilku i mniej jesc wiec to tak prosto nie jest..musisz byc cierpliwa i cwiczyc bo tak to dupa bedzie;-)bynajmniej ja mam taki organizm

kurna ale marudy z was;-)macie rozmiar 38 wiec to jest ok, laski ale to jest tak ze mozna zeszczuplec co nie przeklada sie na zgubienei kg, bo masa miesniowa wzrasta

reklama
Dzien dobry moje panie :-):-)
u mnie tez sie ochlodzilo ale jeszcze na plusie 2 st i slonko :tak:
umylam juz podloge w lazience i korytarzu bo od butow to codzien mozna wycierac...
teraz kawka i ide zaraz szykowac obiad dzis makaron z kurczakiem i warzywami z patelni mniam :-)

widze ze wy tu dalej twardo o brzuszkach i cwiczeniach haha ;-)

slyszalyscie o tym porwaniu tego dziecka malutkiego? straszne wspolczuje rodzicam...

kurka jutro wyjazd mlodej pomalu sie troszke stresuje hehe :nerd: a my chyba smigniemy do polski jutro i wrocimy w poniedzialek :tak:musze odebrac zaproszenia i rodzince porozdawac bo juz sa u tesciowki ale mlodej nic nie mowimy ze jedziemy bo tez by chciala :tak: a tak w razie wu dalam numer do kolegi i jak by cos sie dzialo to po nia pojedzie...

ale jakos tak dziwnie mi jechac tak daleko a ja tu zostawic hmm:baffled:

Do góry