reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc mamuski:-D
yolanta ja dopiero od 6 miesiaca zaczelam tyc bo wczesniej nawet brzuszka u mnie nie bylo widac..ale jak mnie wywalilo to koniec.do tej pory sie nadziwic nie moge ze mialam taki brzuchol:-D
dzis w planach porzadki bo wczoraj nie udalo mi sie nic zrobic:baffled:
a u was co tam?
madziarena moj wczoraj zasnal przed 19 tez nie spal w dzien tez obejrzelismy film ale o 22 juz sie obudzil to poszlam znim do sypialni i nawet niewiem kiedy zasnal no i ja tez:-D

reklama
witam
mrozik ladny a niech morzi moze zarazki pozabija, na 14 do dentysty aa juz sie boje co ona mi tam bedzie robic i ile zaplace, a pozniej z moda do ortodonty
marzenka jednym slowiem odplynelas:-D madziarena to tylko przeglad

Witam z ranca !!
ja juz za 30 minut wychodze musze jechac do miasta do urzedu pracy wezwali mnie :tak:pewnie znowu jakis kurs zaproponuja :confused:..
u nas cieplo na plusie 5 :tak: bez wiatru tak przyjemnie :-)

Yolatna to macie ciekawie w domu hehe nie zazdroszcze takiej temp. i oby wam sie udalo ulozyc wszystko od nowa w Pl :tak: ja akurat 2 lata temu z Pl wyjechalam i ciesze sie ze mnie tam juz nie ma :-D
co do ciazy to ja przytylam w obu tyle samo czyli 18 kg :szok: jak slonica hehe

Future wymeczyas corcie wczoraj :happy:

Megi zdrowka :-)

Uciekam i milego dnia wam zycze !!

a co wy tak cicho?malo co skrobiecie:szok:
ja juz zdarzylam obrocic lumpa..kolezanka zadzwonila wiec poszlysmy kupilam kiecke akurat bedzie na wiosne i fajna bluze h&m :tak:udane zakupki byly;-)no i na kawce u innej kolezanki bylam..obiad mam z wczoraj wiec z glowy ale znow mi sie odechcialo sprztac a rano jeszcze taka wene mialam...no coz moze jeszcze najdzie:-D
future to bardzo malutko przytylas:tak:ja cale 25kg :-(i mam nadzieje ze tyle to ja wdrugiej ciazy kiedys nie bede warzyc

jestem:-D
ja tylko male zakupy na obiad, mloda do szkoly zaprowadzilam i pozniej do dentysty az sie boje co mi powie:baffled:
ja w pierwszej 15kg a w drugiej 7kg przytylam

reklama
Ja 12.5kg mialam na plusie

wiecie co robie sobie detox hahah siedze w domu i postanowilam przez te kilka dni co siedze w domu nie uzywac antyperspirantu .Dzis 3ci dzien a pachy mi sie nie poca:szok:jak cwicze to tylko plecy brzuch a pachy suche trohe mnie to przerazilo.Uswiadomilam sobie ze od chyba 14 roku zycia non stop uzywalam
W sumie natchnal mnie jeden artykul na temat szkodliwosci anty i robie eksperyment

Do góry