reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

befatka a ja nie psikam sie codziennie bywa tak ze przez 3 dni nie uzywam i sie nie poce
a jak sie spoce to i tak niesmrodliwie:-)

reklama
ja mam sos w lodówce, ziemniaki obiorę i chyba jajca sadzone dawno nie jadłam ale ja zamiast sosu lubię troszkę tłuszczu z masełka i cebulkę podsmażaną, niezdrowo ale pysznie:-p
kilka fotek moich dzieciaków znowu w galerii :tak:

hejka

Befatka- ja w sumie używam od 18 roku, jakoś tak, szybciej nie używałam, a teraz to różnie, jak zapomnę to nawet nie czuję że jestem mokra i nie śmierdzę jakoś odrażająco.
ciasteczko- ja mam też spagetti i kuraka

ja dam zaraz filmik do galerii i jakieś foty. Widziałam już dziewczyn fotki,

Dziendoberek :-D
Ja dzis poki co malo oryginalnie kurczaka z frytkami, moze na kolacje cos lepszego wymysle :rofl2:. Ale pol nocy spac nie moglam, bo meza mam chorego i jak akurat nie chrapal to wiercil sie tak, ze mnie budzil co chwile... Sobie chyba znikne dzis w lozku i bede uprawiac odpoczywanie, bo jeszcze sie dzien nie rozkrecil na dobre, a juz padam na pyszczek (a tylko pranie wstawilam z zadan specjalnych...)

a my placki ziemniaczane ze smietaną, a Hesia pomidorówke.

co do antyperspirantu...to sobie nie wyobrażam nie posmarowac. nawet jak sie nie spoce, to caly dzien mysle o tym, ze zapomnialam sie posmarowac i co bedzie jesli się spocę hahah. to takie przyzwyczajenie. jak umyte zęby i wytuszowane rzęsy ;)

future hehe no to tak samo jak ja:-D
kiedys mialam wieksze problemy z poceniem sie ale teraz juz mniej teraz sporadycznie uzywam etiaxalu i jest ok.
czekam az mlody sie obudzi i mykniemy na spacer:tak:

hej,
ja psychicznie padnięta jestem.
Od tamtego tygodnia same problemy. Najpierw dostałam od prezesa "propozycje awansu", którą odrzuciłam w poniedziałek, wczoraj moją babcie karetka zabrała do szpitala i do dzisiaj nie wiadomo co jej jest o reszcie to nawet nie chce mi się pisać.:-(

Ja antyperspirantu używam od kilkunastu lat i nie wyobrażam sobie nie używać;-)
Yolanta witam.:-)

reklama
asienka nie zazdroszczę ci zmęczenia psychicznego, no ale z awansu to chyba się cieszyłaś, nawet jak musiałaś odrzucić. Niech babcia się trzyma, a dużo ma lat?

Do góry