reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam od rodziców
Właśnie Piotrek pojechał bo był tu po samochód i jutro będzie nas odbierał aż mi siś smutno zrobiło jak odjeżdżał ale byle do jutra.
Dziś moja koleżanka taka od przedszkola brała ślub więc byłam w kościele złożyć jej życzenia (ona też u mnie była) i wyglądała prześlicznie a mi się od razu nasz ślub przypomniał i tak miło mi się zrobiło.

Bardzo się cieszę że Izuni lepiej i biedna Kasia wymęczy się w tym szpitalu

Beti oj kiedy to moje chłopaki będą nastolatkami???? a musisz mi dokłądnie wytłumaczyć gdzie pracujesz i gdzie mam zajść.

Nam się udało z księdzem jak załatwialiśmy chrzciny a mój brat jest chrzestnym a nie ma jeszcze bierzmowania. na początku coś kręcił ale potem Piotrek poszedł i było ok.

natalka myślę że ten nasz ksiądz dużo tylko gada i jakbyście teraz poszli z terminem na sierpień to nie byłoby żadnych problemów i nie musiałabyś jeździć i załatwiać

reklama
Jeżyku- Twój Piotrek ma dar przekonywania i nerwy na wodzy a ja i Majeranek jesteśmy dwa nerwusy i jak nas coś wkurzy to nie ma przebacz:tak:. Jak mnie wkurzy to mu powiem co myślę i wyjdę. Gorzej będzie jak później dorwie gdzieś teściową:-D.
Nakarmiłam właśnie mojego głodomorka kotlecikami z jajek, schaboszczakiem i ogóreczkami kiszonymi od mamusi:-). Zażerał się jak głupi tak mu kotleciki posmakowały. Nawet mu piwko postawiłam a nóż i ja dziś skorzystam:-):-):-).
Jeżyku tęsknie za Tobą, wracaj do nas szybko bo z pania R. i moją teściową to jakoś smutno w tym bloku:tak:.
Ucałuj ode mnie Cypusia bo Kacper woli całusy od Klaudii:-D.

Cały dzień więc pewnie posiedzę dzisiaj trochę z Wami;-).

uffffff jak mi sie dziecie rozwrzeszczalo:-(
bidulek lubi sie kapac i chcialby jak najwiecej w wodzie byc,
a ja zapomnialam piwka kupic i nima:-(a niechce sie isc do sklepu.
dawidek mi zasypia wlasnie,wiec ja do was od razu:-)
jeszcze przed pojsciem spac pomyje podlogi i kafelki w lazience przetre a potem to juz bede sie lenic.
a prasowanko zostawiam na jutro rano:-)
narazie mykam:-)
megi17 co ci faceci widza w tych grach to ja nie mam pojecia:confused:dla mnie to bezsens wciaga jak te forum:szok::-D

witam niewitane:-)
Larvunia jedziesz jutro na giełde? ja będę jutro w Poznaniu, jakby co daj cynka :-)
Nati czemu fotkę usunęłaś? :-) ja używam photoshopa,
dziękuje :-)
Marzenka kamyczki śliczne:-)przyjade zobaczyć jak wyglądają w realu:-) szkoda, że u mnie kwiaty padaja to też bym sobie takie zafundowała:-) Buziaczki dla Dawidka:-)daj fotki:-)
Aguś zapraszam jak będziesz:-) całuski dla chłopaczków:-)

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim
u nas dziś dla odmiany słoneczko pięknie świeci i zaraz będziemy się zbierać do kościółka bo mamy na 10:30

beti zajdę na pewno tylko powiedz mi gdzie

Witam miłe panie:-) jak tam u was, humorek z rańca jest czy go nie ma? Ja sziś wstałam o 6:15 bo Zuza nas zerwala z wyrka, musiałam wstać i zrobić kanapki mojemu , bo na 8 szedl na służbę 24h więc dziś sama:-( ale to nic dobrze że pogoda ładna:-) Wczoraj na szczęście nie usnęlam po piwku.....nie tym razem :-D mężusia się ostatnio bidulka zaniedbało to trzeba bylo się nim zająć:-Dwiecie same jak jest:tak::-D
Żony lub kobiety wojskowych!!! Zapraszam was( jeśli jeszcze nie zapisałyście się) na forum JW 5700 Międzyrzecz- życie w monie i rezerwie czyli jak żyć z wojakiem i bez wojaka. Tam mnie także znajdziecie. poszukajcie najpierw Jednostka wojskowa w Międzyrzeczu, potem kliknąć JW 5700... życie w monie.....jak powyżej. Znajdziecie tam naprawdę także ciekawe rzeczy Zarejstrujcie się:-)

reklama
Cześć Mamuśki!
I znowu noc z głowy. Wychodzi mi ząb i chyba oszaleję:-(.
Jak wstawić zdjęcia do galerii? Zrobiłam je w fotosiku i niby wklejam kod spod zdjęcia i nic mi się nie robi:-:)-(.
A chciałam się dzidzią pochwalić:tak:.
Jaki rozmiar powinny mieć zdjęcia??

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Do góry