reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

huuuuurrra w koncu nie jestem sama ;] zapodajcie jeszcze jakies cwiczonka nie tylko na brzuch ale na te paskudne boczki i na ujedrnienie tylka i cyckow bo mam flaki :(

reklama
owca 2 pięterko mamy:tak:
ciasteczko nie za tydzień to nie dopiero 3.02 oddadzą klucze, jest uroczyste otwarcie itd...4 chcemy wnosić meble itp
marzenka to mieszkania "pod klucz" ale z czasem pomalujemy żeby nie siedzieć jak w szpitalu, ściany białe chyba:-)

oooo tu jak na silowni hihi. no to chyba ja jedyna do wiosny nie chce zrzucic brzuszka:p ale bede zrzucac do nastepnej:/
Megi ja po cc zaczelam cwiczyc 6 tyg po porodzie, pytalam mojego gina na tej wizycie kontrolnej w 6 tyg po i pozwolil:) wiec Ty to juz tym bardziej chyba mozesz, ale skoro dziewczyny mowia ze nie ma po co to ja nie wiem co Ty nam tu gadasz:p

Ania wywalasz wc i wstawiasz tam orbitreka :p

Marzenka mi brzuch za kolkiem nie przeszkadza jeszcze, w sumie to nasza Krzysia wiozla sie sama do porodu z 2 dzieckiem:p bo nie mial jej kto zawiezc i do Miedzyrzecza dojechala hihi w skurczach:p ja to bym sie bala ale mowila ze jej tak nie bolalo wiec dala rade sama:) a z praca cisza, czekam z kolezanka na telefon z dziekanatu jak termin ustala obrony bo jeszcze jednej osoby brakuje zeby nam egzamin zorganizowali.

Wy tu o brzuszkach a ja wlasnie frytki wpierniczam z paluszkami rybnymi:rofl2::eek:

Jestem jestem, nigdzie nie zwialam, tylko sie jeszcze gubie w tym forum troszke, bo mi nie przypomina w ktorych ja watkach pisalam i gdzie w ogole te watki sa :-D
blond - jej, my to widze prawie leb w leb w etapie ciazy :-) Z tym, ze moja to pierwsza, a u Ciebie juz widze jeden maluch "gotowy" :-)
No i nie jestes sama, ktora raczej brzuszka na wiosne gubic nie planuje, a wrecz przeciwnie, hihi. Tylko ja to zamiast tyc, to kilogramy mi spadaja w tej ciazy. I za chiny nie wiem czemu, bo wpierdzielam jak glupek (wlasnie sobie lyzeczka Nesquicka wcinam).
megi - mnie za niecale 2 miesiace przeprowadzka czeka, na szczescie nie jakas wielka, za to daleko :-D. Ale ja na sama mysl o pakowaniu sie mam takiego kopa energii, ze hej!

A cos wiecej o mnie? No mieszkam sobie jeszcze w Portugalii, za niecale 2 miesiace dopiero do Gorzowa sie przeprowadzamy z mezem. Mezem portugalczykiem, wiec poczatki beda z pewnoscia zabawne :szok:. Ale juz sie doczekac nie mozemy wszyscy (lacznie z Gabrysiem, ktory chyba polubil polska kuchnie, bo wreszcie moje zachcianki moglam spelnic w chwile moment, a nie kombinowac, jaki zamiennik w PT znalezc, heheh).
Chwilowo buziole, a ja ide dalej sie rozgladac na forum i szukac co i jak tu dziala :rofl2:

Yolanta ale Ci dobrze ze nie tyjesz...ja jutro moze pojde na wizyte to sie dowiem ile mam na plusie:/

Kroma no to sobie razem pojezdzilysmy bo ja dzisiaj tez pol dnia po gorzowie jezdzilam :D

No wlasnie nie wiem czy tak dobrze... w przyszly poniedzialek mam wizyte i juz sie boje, ze mnie te kobitki w przychodni znow zjedza i zastrzela wzrokiem, jak sie okaze, ze znow mi jakies kilogramy gdzies uciekly. Chudzielcem nie jestem, ale jednak gubienie kilogramow to ja chetnie bym zostawila na potem, teraz moge sobie przybierac :baffled:

Yolanta a ile juz schudlas? bo w sumie rzeczywiscie powinnas cos tam przybierac, chyba nie moze byc tak ze nic albo ze chudniesz.bo juz w sumie leci Ci 6 miesiac. ja to boje sie ze przegne w drugim kierunku...narazie nie jest zle ale nie wiem ile przez ten miesiac przyszlo a czuje ze przyszlo:/

laseczki na koncu i tak kazda z was bedzie okraglutka :-) a w ciazy mozna schudnac
blond a ty przeciez wygladasz dobrze tobie raczej wieksze kg nie groza
ja jutro do dentysty ale mam stresa na samam mysle bo nie wiem co ona tam bedzie chciala z tym
zebem zrobic

reklama
Ciacho ja z rafalem 30 kg w ciazy przytylam wiec sie teraz boje:/ no ale jem dalej:p
ja w czwartek mam ortodonte w koncu bo byla na zwolnieniu po operacji jakiejs...
ale tu cisza

Do góry