reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry jak zwykle na końcu:-) kiedyś wstanę o 4 rano i was zaskoczę pierwsza haha:-D ja poleżałam do 8.30 z dziećmi w łóżku a co tam, nigdzie mnie nie gonią:-p zjadłam sobie płatki z mlekiem teraz do obiadu nic...też mam brzuchol po tej drugiej ciąży i z chęcią bym już ćwiczyła brzuszki tylko mój mówi że za wcześnie ja po cc...co tam on może wiedzieć:-p:-) chyba od dziś zacznę, zawsze udawało mi się 40 zrobić ale zacznę od małej ilości żeby się nie przemęczyć.
Pięknie dziś ale mroźno jak byk wszędzie pełno szronu...
Już wiadomo 4.02 wyprowadzka:-)

reklama
ej laski nie narzekajcie tak...:rofl2: dobrze wygladacie :-)..
bylam w przerwie deszczu na dworze z psem a teraz znow cos pada ech..
ciacho tak slyszalam ze tu to glownie deszcze sa :tak:taki teren wilgotny hehe

Megi hej,to teraz tylko odliczac czas hehe a na ktorym pieterku macie mieszkanko ?
nie wiesz co z Mycha nie odzywa sie juz kilka dni hmm

megi to na swoich za tydzien bedziecie:-) a ty chudzinka jestes:-)
madziarena wczoraj zrobilam 150 brzuszkow a dwa dni temu 200 az sama siebie zaskoczylam :-D do tego spacerek kilka km robie ale waga stoi ale co tam kiedys zrzuce sa gorsze rzeczy niz to

megi to na swoich za tydzien bedziecie:-) a ty chudzinka jestes:-)
madziarena wczoraj zrobilam 150 brzuszkow a dwa dni temu 200 az sama siebie zaskoczylam :-D do tego spacerek kilka km robie ale waga stoi ale co tam kiedys zrzuce sa gorsze rzeczy niz to

To niezle dajesz kobieto 200 :szok::szok: ty to masz spust hehe
ja jak kiedys robilam to maks 20 :-D i wysiadam haha

owca no trzeba wziac byka za rogi a jak daje rade to dlaczego nie:-D
czlowiek lubi zjesc chociaz ja i tak ograniczam sie ogolnie nie jadam chipsow nie pije coli
itp.

Witam
Ja tez wczesnie wsytalam 6.28 a polozyl;am sie po 2 bo bylam sama w domu i mialam cykora bo pies sasiadow dziwnie ujadal.
Do tego mloda strasznie niespokojnie spala ,obudzila sie po 6tej wlasnie i mowila ze ja pipcia boli ja zagladam a tam wszystko napuchniete i czerwone ehh..chyba musze sama ja jednak podcierac bo ona jak sama to sobie tam trze jakby miala ja wydrapac wiec pewnie od tego albo od oka zatarla .Sama nie wiem
Zaparzylam kore debu(kochana mamusi mi przyslala kiedys)wsadzilam pupcie do michy i siedziala jak skonczylam to calkiem inne dziecko .Teraz mowi ze pipcia juz nie boli bo mamusia doktorek naprawila.:biggrin2:W kazdym razie may lakarza na piatek ustawionego ale jak sie poprawi to nie ide ,boje sie bo kolezanki mala tez taka delikatna i jak poszla do lekarza za 2gim razem to chcieli wszczynac sledzctwo czy jej ktos krzywdy nie robi.Tutaj sa przeczuleni na punkcie dzieci ale z 2giej strony to dobrze

Ja tez robie brzuszki kilka razy w tyg czasem codziennie od 100-do 350 serie po ok 30 pol minuty przerwy i dalej robie zwykle brzuszki ,skosne i sama sobie troche przerobilam A6W zeby dawala jak nawiekszy wycisk.No ale wciaz za duzo jem i podjadam miedzy posilakami praktycznie to caly czas cos jem:angry::zawstydzona/y:Zapaslam sie ostatnio bo dobilam do 60 ,zeby to jeszcze w cycki szlo albo tylek to bym nie narzekala a mi wszystko idzie w brzuch boczki i podbrodek haha

No mnie cola gubi i chipsy tez haha aaa i jeszcze majonez mniam

Ostatnia edycja:
befatka na pewno sie zatarla ale kora debu dziala cuda:tak: to tez niezle dajesz tych brzuszkow:-)
wlasnie ja takich niezdrowych rzeczy prawie nie jadam cole to moze raz na 3 miesiace wypije szklanke
a wczoraj widzialam na TLC jak dziewczya wypijala 30 puszek coli dziennie

jestem jestem ale latam tu i tam...

ciacho no ja jakos widze po sobie ze mniej zrem takich rzeczy jak czipsy i wogole slodkiego ale znowu cole pije codziennie :tak:nieraz jak mnie cos najdzie to wciagne polowe kartonu ptasiego mleczka czy cos innego ale ogolnie mniej slodkiego jem :tak: za to lubie podjesc pizze,rozne zapiekanki i tego typu rzeczy :tak:

Befatka ty tez niezle dajesz :tak::-D

a wlasnie gdzie nowa kolezanka sie zgubila??

reklama
30 puszek masakra ja ogolnie tyle plynow nie pije przez caly dzien a nawet przez 2 chyba bym po scianach chodzila no i ja musze koniecznie uzupelniac magnez jak ne biore przez kilka dni a pije kawe i cole to mnie serducho boli
Megi -az Wam zazdroszcze tej przeprowadzki na swoje

Jupii mloda padla ide sie kolo niej polozyc moze przespie sie godzinke bo chodze jak zombie

Do góry