reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no hej, moja wrocila na swoje tory ;) znaczy spi do 8,30. wczoraj zasnela o 19. jadła o polnocy i spala do 8,30. kocham moje najcudowniejsze dziecko. etraz pojdzie spac kolo 12 ;))))

kroma - odpowiadam ci z tajnego, bo zapomnialam tam. no..... kiedys bralam leki, poniej mialam spokoj na 5-7 lat, nie bralam nic i dobrze sie czulam, a teraz wyglada na to, ze bede brala do konca zycia. dziś 3 mega dawka steryda, jestem na luzaku ;) od jutra zmniejszam dawke. a wczoraj jak sie naskakalam z dzieciakami w przedszkolu, to nie moglam tchu złapać i mialam kołatanie jakies...ale csiiiiiii dzieci nie muszą wiedziec, ze jestem chora.

co do diet, to ja już schudłam 2,5 kilo od 14 stycznia. ale nie stosuję sie tak rygorystycznie jak powinnam. ale goodbye appettite pomaga ;)))

reklama
ciacho mowisz e amasz kolyske? ja tez mam:p widzialas chyba jak bylas u mnie bo ciekzo jej nie zauwazyc bo stoi w duzym pokoju;p hehe a orbitreka tez bym chciala tylko nie mam go gdzie dac:(
madziarena- ty jestes taka chudzinka a narzekasz ehhh
a najbarziej mis ie podba ciacha podejscie do zycia ( sa wazneijsze sprawy):)

to ja wam powiem jak ja wczoraj pocwiczylam:-D
100brzuszkow 100 nozyc
100 przysiadow i 200 nozek i do tego ciezarkami troche pomachalam:-D
no mi tez juz waga troche spadla tyle ze ostatnio mi sie jesc niechce..
200 ciasteczko powiadasz to super dalas rade ja najwiecej dalam rade 500 jednego dnia tyle ze z przerwami rozlozone na caly dzien ale wtedy przegielam i tym razem juz robie mniej i stopniowo zwiekszam..
ja tez nie lubie czesto pic gazowanego a cole sporadycznie...
megi atobie to bym radzila zaczac od 20 naraz i potem zwiekszaj i bedzie ok..
pr moj brzuchol jak wyglada..hmmmmm:-Dw sumie to nie najgorzej tyle ze jak usiade to boczki widac i to mnie wkurza bo czuje taki dyskomfort i jak mam obcisla bluzke to troszke go widac:eek:
ja dzis jarzynowke robie bylam w sklepie i znow musze isc bo ziemniakow zapomnialam...no i trening po schodach kolejny
:-D
megi abedziecie cos malowac tam czy od razu wprowadzacie sie?

Witam się i Ja.

Hejo kobietki! :-D
Ja jeszcze nie w Gorzowie, ale juz niedlugo, to sie podczepie, O! Tak, zeby mi razniej bylo w oczekiwaniu na przeprowadzke w rodzinne strony, bo teraz daleko, zimno i jeszcze raz daleko. Buziaki dla mam i brzuchatych! :cool2:

Witam nową mamuśkę ;-)

ej laski nie narzekajcie tak...:rofl2: dobrze wygladacie :-)..
bylam w przerwie deszczu na dworze z psem a teraz znow cos pada ech..
ciacho tak slyszalam ze tu to glownie deszcze sa :tak:taki teren wilgotny hehe

Megi hej,to teraz tylko odliczac czas hehe a na ktorym pieterku macie mieszkanko ?
nie wiesz co z Mycha nie odzywa sie juz kilka dni hmm

OWCA jestem jestem... Wczoraj pogoda Mi sprzyjała bo słoneczko świeciło, chatkę ogarnęłam całą, obiadek zrobiłam potem czekałam na męża bo mielismy iśc na spacer ale za późno wrócił więc nie poszliśmy bo było już ciemno.. No ale za to dziś pójdziemy, ale najpierw lekarz na 14.40 bo Wojtek dalej ma kaszel i katar, Jasiek jakby lepiej ale niech przebada i spr czy to przeziębienie czy cos więcej tym bardziej że Wojtek chyba na 2-3dni jedzie do babci (męża mamy) o ile będzie chciał tam zostać :-p

No a tak ogólnie po staremu, od dzisiaj biorę się za siebie, sprzęt już w domu jest więc trzeba się zmotywować i do dziela ;-)

MEGI
Ty masz brzuszek?? No nie szalej, chciałabym mieć taki brzuszek jaki Ty masz ...:sorry:

No a tak poza tym zdrówka dla wszystkich, no i w końcu niech ten mróz trochę potrzyma może zdrowsi będziemy bo ta chlapa to już wykańczała... ;-)buziołki dla was!!!!

to widze ze caly watek cwiczy:-) w grupie razniej:tak: dopoki czlowiek jest zdrowy to przejmuje sie roznymi duperelami typu 3kg wiecej coz tak my juz mamy :sorry:ale jak sie czlowiek pochoruje to woli miec wiecej kg i byc zdrowym wiec wiecie wszysko dla ludzie ale bez przesady nie ma co przeginac w zadna ze stron
przeciez czlowiek sie nie pochlasta tylko dlatego ze tu mu wisi tam mu wisi hehe a mi w cycki poszlo musialam stanik z wieksza miseczka kupic no ja pikole 75H:eek:
future to bedzie z mloda szalec:-D to zabawa bedzie bardziej dla mamusi;-):-D

Łoho kondycja już nie ta jaka była jak się na siłownię chodziło .. haha
Ale grunt to dobre myślenie i motywacja, szok cała mokra jestem... No nic jedno zaliczone zaraz drugie i trzecie... Jak już się wzięłam to niema ze boli, nawet jak nie będę miała czasu to chociaż z 5min na kazde będę poświęcać jak będzie trzeba wstanę nawet o 6 rano :tak::-)
Jak bym się kiedyś żaliła czy coś to dajcie kopniaka na zapęd :tak: :-D :tak:

future to robi zdjecia zeby bylo co poogladac
mycha o tez za cwiczenia sie wzielas;-) nie ma sprawy kompniak ci jak cos zasole;-):-D

reklama
Do góry