reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hallo
ale mnie wszystkop boli jakos zdretwiala jestem i czuje sie jak robokop.
Asia- my wczoraj byklsimy z mlodym tzn Pawel z nim wyszedl i chwile po pracy pochodzilismy.
Marzenka- plaski brzuch powiadasz:) a powiedz mi ja wyglada twoj brzuszek bo moj to taki flak sie zrobil jakis po 2 ciazach i schudnieciu;/

reklama
Dzien dobry z kawa !!
u was mrozic zaczyna a u nas dalej na plusie i do tego znowu pada pochlastac sie mozna :angry:
ja dzis znow nie gotuje mam jeszcze reszte miesa z sosem do tego kasza i obiad z glowy :tak:
i dzis mam na 15 ostatni termin u dentysty z malym ,juupi :-):-)
potem chce isc z nim do jakiegos sklepu musze kupic mu miecz :tak: bo 15 lutego maja bal w przedsz i stroj juz kupilam i brakuje miecza :tak: bedzie przebrany za ninjago :tak: hehe..

U mnie mloda gada ze to wiosna a nie zima bo przeciez sniegu nie ma hehe

No to tak w skrocie u nas :-)

No Marzena o śniegu to ja też marzę :) A ile robisz brzuszków i jakie ? Ja ostatnio staram sie jezdzic 3 rayz w tyg i robic brzuszki ale zrobie 1 serie 30 i mam dosc :p hehe no nic mam nadzieje, ze sie uda do lata troche brzuch wyrzeźbić chociaż wątpię w to ...

owca u was chyba inny front jest my pod jakims wyzem bo ma byc tak kilka dni mroznie
o to widze ze nie tylko ja brzuszki robie:-D ja mam plan ale co z tego wyjdzie to sie okaze:-D

madziarena- a jak u ciebie?? ja sie staram po 100 dziennie ale 1 seria bo na wiecej nie mam czasu:(

ciacho- hehe widze ze wszyscy chca zgubic brzuchy na wiosne;] ja musze wrocic do dietki i zrucic jeszcze 4 kilo bo przed swietami zaczelam a potem swieta roczki itp. i jakos przerwalam dobrze ze waga nie skoczyla do gory ale musi skoczyc jeszcze w dol;]

Ostatnia edycja:
pr ty do swojego wzrostu masz dobra wagato bardzo dobra:tak: a ja juz mam nadwage:wściekła/y: ja jakbym schudla 6kg to bede nosic rozmiar 40 :baffled: ja ogolnie jakiegos duzego brzucha nie mam mi bardziej chodzi zeby miesni miec wiecej i boczki zgubic ale przy okazji miesnie na rekach mi rosna :-D:-D

od brzuszkow?:szok: ja tez nie chce boczkow i mojego brzucha niby jest ok i jak sie ogladam teraz na zdjeciach tez jestem zadowolona ale denerwuja mnie na codzien te boczki i brzuch zwlaszcza ze wszedzie tred na kosci...

ja robie brzuszki na kolysce wiec mimowolnie mi rece chodza:-D
boczki to ja mam, do wiosny musze wrocic do wagi sprzed roku i koniec kropka
a czy te kosciste takie ladne, kobieta ladnie wyglada jak ma kobiece ksztalty nie mowie tutaj i jakiejs duze nadwadze ale musie miec zeby za cos zlapac:tak:

reklama
NO ja 100 na raz to chyba nie dam rady ... Schudłam już i wazyłam 55 kg na przyjazd mojego mężulka ale teraz pofolgowałam sobie i waga jest na 58 ;( załamało mnie to bo tyle sie meczylam ... ale nie moge ostatnio zrzucic i to chyba wina tabsow odkad zaczelam brac tak waga poszla w góre - musze odstawic najwyzej Amelka bedzie miala rodzenstwo ...
Ja staram sie cwiczyc przynajmniej 3 razy w tyg po 40 minut - orbitrek, potem jakies 100 skokow na skakance i brzuszki 2x 30 albo 3 x 30 zalezy jak mi idzie i co ??? dupa ... waga nie chce spasc ;(((

Do góry