reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejo kobietki! :-D
Ja jeszcze nie w Gorzowie, ale juz niedlugo, to sie podczepie, O! Tak, zeby mi razniej bylo w oczekiwaniu na przeprowadzke w rodzinne strony, bo teraz daleko, zimno i jeszcze raz daleko. Buziaki dla mam i brzuchatych! :cool2:

witam nowa kolezanke:tak::tak:moze cos wiecej o sobie?
megi ja tez wole zawsze wczesniej sobie popakowac zeby potem nie byc zawalona robota....kochana ty nie marudz tylko pakuj ta mysl ze w koncu na swoje to od razu sie chce pracowac:-D
madziarena a niewiem co sie stalo:-Dno normalnie robisz schabowe potem kladziesz na blaszcze na to kawalki ananasa i na to plaster sera i tylko zapiekasz az sie ser rozpusci...
kurde poszlam do miasta ale teraz czuje ze to byl blad jeszcze nie doszlam do siebie tak na 100%
ide poleniuchowac z rodzinka a potem za trening sie biore
do milego

witaj Yolanta!

a ja wlasnie wrocilam z drugiego spaceru brrrrrrr jak sie zimno zrobilo. mala spi na werandzie haha, chwila dla siebie.
laseczki a słyszałyście cos, a moze macie doświadczenia z sokiem noni??

Hello kobity !!
a ja jakos wene zgubilam :-D
bylam u mamy wlasnie wrocilam z dzieciakami :tak:

Witam nowa przyszla mame :-):-)

Future nawet nie wiem co to za sok jest :confused:

Marzenka ty odpusc trening i odpoczywaj skoro nie doszlas jeszcze do siebie...a takie schaboszczaki juz kiedys gdzies jadlam dobre dobre sa :tak:

Megi pomalu sie spakujecie :tak: dasz rade z mysla ze idziesz na swoje to odrazu powera dostaniesz hehe :-)

a gdzie Mycha sie podziewa??

Udanego popoludnia !!:happy2:

future cos gdzies mi si eobilo o uszy ale nie pamietam teraz:sorry2::-D a co do temp. to niby w dzie ma byc na minusie teraz wlasnie spada ponizej "0"
owca dzionek ci zlecial widze
a mnie baba z polaka wkur....

reklama
Witam:)

Megi na swoje to bedziecie na skrzydlach nosic:)
Ania pr a "uje sie nie kreskuje":-p:cool2:hihihih. cos nam znowu spacer ucichl:-D
Future ja o tym soku z noni slyszalam tylko tyle ze zdrowy, nawet go sprzedawalam w sklepie z eko zywnoscia ale pamietam tylko tyle ze drogi w cholere i jacys dziwni ludzie go kupowali w sensie ze wogole dziwne rzeczy kupowali np fasolowe mleko, napoje ryzowe dla dzieci i inne dziwne takie:baffled:
a ja wreszcie wiem gdzie ten Krasnołęg jest bo wczoraj jechalam do Słubic wiec przejezdzałam obok no i oczywiscie przez krzeszyce. ale ze lalo hulalo i woalo i nie mialam numeru to przepraszam ze sie nie odezwalam bo nawiedzic Was na chwile moglam:p

Witam nowa mamusie. widze nie jestem sama z brzuchem tu wreszcie;)

Do góry