reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future pisze z troski bez uszczyplistwa zeby zastanowila sie czy chcesz byc zdrowa czy miec zwierzaki i chorowac, narazie jestes mloda a pozniej bedzie jeszcze gorzej:-(
konczy sie rozedma pluc i pod tlenem non toper, moj dziadek od lekow na astme ma tak rozszczerzona pluca ze na dzien dzisiejszy ma bardzo silne sterydy i czesto gesto jest pod tlenem ktory nieraz nie pomaga

reklama
dzieki dziewczynki.
ciacho kochana wlasnie wyszlo mi,z e na zwierzęta nic. robili mi prowokacje i wyszło 0!!!

wiec to ne zwierzęta. nie wiadomo co. jest też mozliwosc astmy aspirynowej, wtedy na orgnizm działają salicylany które są nawet w pozywieniu. ja nie moge brac aspiryn, to fakt, bo zawsze krwotok z nosa, ale taka odmiana astmy sklada się z triady przypadków. do tej nadwrazliwosci na piryny, i zaostrzonej astmy dochodzą jeszcze polip w nosie, wieczny katar i zawalone zatoki. a ja tego nie mam. no bede teraz jechac na kamere do watrala, zeby obejrzec nos i zatoki, do centrum laryngologicznego, ale razem z lekarzem odsunęliśmy tę tezę.
oczywiście, że chciałabym być zdrowa, teraz jestem mloda i nie daje rady, co bedzie pozniej... ale nie mam jeszcze zadnego planu. narazie lekarz mnie wkurzyl, bo nie powiedzial nic dokladnie, tylko moze, moze, moze....ale w zasadzie trochę go rozumiem, bo nie wie sam, wiec nie chce stawiac blednej diagnozy! sama nie wiem co dalej. szukam w necie, ale nic nie ma.

Ostatnia edycja:
future a to chyba dobrze ze na zwierzaki nie:-) tylko wychodzi ze mozesz byc uczulona na wsio
aspiryna rozrzedza krew i jest mniej krzepliwa wiec pewnie dlatego masz krwotoki, wsumie wkurzajace jest to ze czlowiek jest uczulony tylko nie wiadomo do konca na co:dry::-(
ja jestem uczulona na jeden antybiotyk, malo nie umarlam po nim,
starsza jest uczulna a srodek znieczulajacy
zycze milego wieczoru babolki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ciacho przechlapane. really :baffled:

mala się wybudziła z płaczem, a ja nawet nie miałam siły ponosić, bo ledwie dycham. ale tatuś silnymi ramionami utulił i uspokoił niunie. szkoda, ze mnie ostatnio nie rozumie hahahha i wkurza ;)

Cześć dziewczyny ... wpadam się przywitać ... humoru dzisiaj brak, pogoda do bani, w biurze zimno, spać mi się chce ahhh kiepski dzień dziś będzie :/
Marzenka dawaj przepis na schaboszczaki :)
Future trzymam kciuki, zeby w koncu doszli do diagnozy "o co kaman".
Weekend rewelacyjny bo pierwszy raz od dwóch m-cy pospałam do 9 ... masakra :( czemu to tak szybko minęło ... Ah nie truje bo dzis marudziak mi sie załączył

hallo
widze ze znow nocne przygody z dzieciakami. Jasiek tez wczoraj zasdnal przed potem Amelka i myslalam ze bedziemy mieli wieczor dla siebie ale ten Mały zimny dran nie dał rodzicom spokoju co zasnal w lozku Amelki to ja go bach do lozeczka. To ten oczy jak 5 zl i wyje jak by go ze skory obdzierali....
i tak wygladala godzinna akcja zasypiana odkladania beku az w koncu zostawilam go z Amelka w łożku bo zasnal.... powedrowalam do siebie zadowolona wylaczylam TV i slysze znow bek i wedruje do nas i spal z nami ammmmmm... zeby jeszcze spal to by bylo ok budzil sie co chwila i sie krecil rano znalazlam go w nogach;]

reklama
Cześć
Nam wczoraj też Paweł akcje dawał nie mógł zasnąć, wył niemiłosiernie w łóżeczku a tylko wzięłam na ręce, cisza:sorry2: mały cwaniak lubi chyba na rękach tak się wtula do mnie i zasypia:) ciotki nauczyły jak byliśmy na święta i teraz nie mogę go oduczyć:baffled:
Co macie dziś na obiado?:) ja chyba zrobię placki ziemniaczane do tego talerz zupy bo mi została...nie mam pomysłu i nawet nie chce mi się eksperymentować dzisiaj.

Do góry