reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr u mnie pizza co tydzien jest :-D
ja dzis zrobie chyba frytki na obiad nie mam checi na gotowanie
future tak widzialam ze ukladanki :-)a maja byc w promocji talerze na wage musze zajechac zobaczyc bo jeszcze by mi sie przydaly
milego dnia

reklama
Hejka... A ja zaraz wybywam do domu rodziców... Na 2tyg :-) A na obiad robie nugetsy rybne... Mam nadzieje że młody poje... M jest teraz u swojej babci i diadka, jak wróci to jedziemy, zajdziemy do mojej babci, a moim rodzicą młody życzenia złoży niestety tylko przez skype... No ale dobrze że chociaż tak mogą się zobaczyc...

Kasia- miłego wypadu;]
ja tez zycze mielgo weekendu wszystkim babolce bo juz pewnie nie zagladne no chyba za tata przywiozl aparat:D

Ostatnia edycja:
Co tu taka cisza ??
imprezujecie?

u mnie byli znajomi,posiedzli dzieci powariowaly
a teraz znowu sie blyska :szok::szok: i burza sie zaczyna kurde normalnie jak w lato hehe co za pogoda....

Dobranoc

reklama
Heya
ja bym chciala snieg tak na 2-3 dni no gora tydzien co by sie moje malenstwo moglo nacieszyc i sanki moze kupimy
Jak na razie nawet kozaczkow jej nie kupilam w adidasach smiga bo cieplo w sumie mielismy tylko 2 mrozne dni w tym roku no ale moze jej kupie zamiast kloszy je czasem zaloze

Ostatnia edycja:
Do góry