reklama
C
ciasteczko
Gość
witam niedzielnie
moje tez sie ciesza jak widza snieg,moze cos od czwartku sie poprawi bo ma byc mrozno
moje tez sie ciesza jak widza snieg,moze cos od czwartku sie poprawi bo ma byc mrozno
marzenka21
Fanka BB :)
witam;-)
masakra co za pogodau mnie od rana padalo...ale mnie wczoraj sieklo..wypilam syrop z cebuli wzielam apap bo mnie noga bolala bo na pachwinie mam blizne po operacji i tak zawsze mnie boli na zmiane pogody...ale teraz niewiem czy to przez zmiane pogody czy przez anty....i tak padlam ale juz mi lepiej o wiele lepiej...
jakie plany na niedziele?pewnie bedziecie sie lenic
kroma u mnie wczoraj popadalo jak jechalismy do babci to moj az sie doczekac nie mogl kiedy wyjdzie na snieg..tez uwielbia patrzec przez okno jak pada
ciekawe czy uda nam sie wogule w tej zimie ulepic balwana
masakra co za pogodau mnie od rana padalo...ale mnie wczoraj sieklo..wypilam syrop z cebuli wzielam apap bo mnie noga bolala bo na pachwinie mam blizne po operacji i tak zawsze mnie boli na zmiane pogody...ale teraz niewiem czy to przez zmiane pogody czy przez anty....i tak padlam ale juz mi lepiej o wiele lepiej...
jakie plany na niedziele?pewnie bedziecie sie lenic
kroma u mnie wczoraj popadalo jak jechalismy do babci to moj az sie doczekac nie mogl kiedy wyjdzie na snieg..tez uwielbia patrzec przez okno jak pada
ciekawe czy uda nam sie wogule w tej zimie ulepic balwana
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
A mnie się nic nie chce nawet nie ma o czym pisać...pozdrawiam wszystkie z osobna ;-)
C
ciasteczko
Gość
u nas pada wiec plany specerowe legly wiec chyba zostanie nam siedzie w domu
megi przy niedzieli to co tu pisac;-)
megi przy niedzieli to co tu pisac;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
marzenka21
no wlasnie u mnie tez nici z krotkiego spacerku.....pozostaje siedzenie w domku ..ja juz sie lepiej czuje za to moj m niemoze to i lepiej jak zostaniemy w domku bardziej dojdziemy do siebie..
obiadek przygotowany.robie dzis pierwszy raz schabowy z ananasem i serem..jedlismy cos takiego na naszym slubie i mi posmakowalo...ciekawe jak mi wyjdzie
obiadek przygotowany.robie dzis pierwszy raz schabowy z ananasem i serem..jedlismy cos takiego na naszym slubie i mi posmakowalo...ciekawe jak mi wyjdzie
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
a ja nie moge dychac. inhalacje nie pomagają. już mam wkurw bo nic nie moge, ani malej ponosic ani nic. zaczelam a nią tańczyć i się zasapałam i nie moglam złapać oddechu. OMG fatal error
marzenka21
future leki nie pomagaja?wogule bierzesz jakies?
schaboszczaki wyszly superpolecam
schaboszczaki wyszly superpolecam
C
ciasteczko
Gość
future wspolczuje, pewnie jeszcze to powietrze robi swoje:-( a ty jakies sterydy bierzesz?
marzenka to fajnie ze obiad sie udal:-)
marzenka to fajnie ze obiad sie udal:-)
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
biore wziewne alvesco i seretide 500, ale doraznie mam ventolin i nie pomagają nic. wziełam tabletke metypredu. powinno przejsc, ale przeciez nie o to chodzi, zeby się tabletkami doleczac. ale ostatnio nie wiem czy wam mowilam, ale moj lekarz powiedzial po tej prowokacji na psa i kota (bo wyszlo super) że on już nie ma zadnych propozycji leczenia. wszystkiego probowalismy i polecił mi szukanie jakioegos profesora. i moze jakis szpital czy sanatorium z diagnostyką, zabiegami...ale ja nie chce... bez Hesi nie pojade...
Podziel się: