reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
ja od rana na fejsie to czytalam i chyba nie bede jednak Misiuli szczepic na te pneumokoki i inne dodatkowe badziewia...
Szczepienia. Dobrodziejstwo, czy zło konieczne?

coraz wiecej slysze wlasnie o skutkach ubocznych, u mojego meża w pracy jest dziecko wlasnie ktore po szczepionce dostalo autyzmu...
z reszta lekarz znajomy tesciow swoich dzieci i wnukow tez nie szczepil... i szczepi tylko na te podstawowe no i zwleka do czasow przedszkolnych...
choc nie powiem bylam u lekarza ostatnio z Misiula u innej doktorowej i jak wam pisalam zbeszta amnie jak ja moglam nie zaszczepiac dziecka gdy starszak chodzi do przedszkola! .... puki co lekarze tylko namawiaja a o skutkach ubocznych nie chca informowac....

no to zbieram sie na spacer z dzieckiem ;-) Milego dnia!

larvunia pisalam ci ze to wyciaganie kasy od rodzicow, nikt nie mowi ze szczepianki moga wywolywac skutki uboczne ale tak jest, kiedys nie szczepilo sie dzieci na to i zyja, maja sie dobrze
milego spaceru, zimno jest na dworze cieple rekawiczy sie przydadza

Cześć dziewczynki :)
Marzenka co tam z Dawidkiem ? Bidulka mała ... napisz co mu jest ... Trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiał.
Larvunia - mój lekarz odradza te inne szczepienia, szczepiłam tylko tymi co w kalendarzu innych nie poleca ... ja tez sie boje ... bo meza kuzyn kiedys byl szczepiony i dostal porazenia nog ... teraz biedny ma ponad 30 lat a schorowany jest okropnie ...

future a no chyba dali jej podwojna dawke:-( z tego co pamietam
tak czy inaczej szczepionki u niektorych wywoluja skutki uboczne
pr jak roczek udany byl?

To ja też się przywitam. U nas wszystko ok, wczoraj dzionek zleciał, spacerek, obiad później mycha z mężem i dziećmi byli i tak po niedzieli. Zaraz jak skończę śniadanie to idę ogarnąć chatkę, koło 12 ma przyjść właścicielka z jedną parą bo chcą zobaczyć mieszkanie na wynajem....to miłego dnia:)

reklama
my juz po lekarzu ale mi zrobil focha przed przychodnia:szok:ale dal sie przekonac.u pani doktor byl grzeczny :tak:do piatku zakaz wychodzenia z domu wirosowka mowi pediatra..przepisala pulneo i neosine plus pecto dril mialam wdomu...a jak dalej nie bedzie dobrze to w piatek do kontroli
megi a ja myslalam ze dzis was odwiedze bo moj do pracy pojechal i dupa blada:baffled:

Do góry