reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko nie:-Dmoj juz ma psa wilczura co ma 13 lat staruszek meczy sie..tyle ze on jest u mamy i dzis byl weterynarz dal zastrzyki a jak nie pomoze to uspic:sorry:
megi kochana u nas tez nudy :-Dwiec nie jestes sama:tak:
owca a to ty chcialas psa czy dzieciaczki?

a to takie buty :tak:
hmm...ja i haneczka chcialysmy pieska hehe
ale mi to nie przeszkadza ja moge wychodzic na spacerki ja to lubie i mam z kim isc bynajmniej
bo dzieciaki to nie chca ze mna spacerowac za duzo :tak::tak:

reklama
hello
ladnie dzis na dworze slonce daje troszke sniegu jest i mrozik lekki:-)
my niewyspani maly goraczkowal w nocy...takze mozemy zapomniec ze pojdziemy na zabawe dla dzieci:eek:

Witam ciacho !!
ale u nas bialo hehe czyli mroz :tak:
my szykujemy sie do kosciola na 11 :tak:
a po obiadku do znajomych
takze udanej milej leniwej niedzieli wam zycze :-):-)

a ja sie biore za zrobienie drozdzowca:-D
jakos mnie wzielo:tak:
mam truskawki zamrozone wiec luzik:tak:
co za lipa ze z dawidkiem na spacer nie mozemy wyjsc:zawstydzona/y:

u nas obiadowo i na dworze jeszcze nie bylismy, temp.nie przeszkadza tylko wiatr:baffled:
ale pewnie pod wieczor na spacer pojdziemy, bo niedlugo gosci mamy

wrocilismy z kosciola
ale mialam akcje w kosciele hehe
szymon sie zezygal nam kurde jeszcze w 3 lawce siedzielismy i w czapke zygal bo tak z nienacka hehe
szybko wyszlismy z kosciola i m pojechal z malym do mamy i wrocil pozniej po nas :tak:

teraz lazanie robie tzn.robi sie sama
a dla dzieci rosolek :-):-)

dobra to wsio uciekam buzka :-)

reklama
Do góry