reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my już po spacerku. Owca co malemu? czy to tylko jednorazowe, czy myslisz, ze coś się zaczyna??

aha, dziś mamy 10 miechów ;) umiemy już papa, daj buzi, i brawo. aha no i cacy Helenka cacy! jak zrobi siusiu na nocnik, to już sama sobie robi cacy i głaszcze się po głowie. ale jeszcze jej się myli, papa z brawo, cacy z brawo. Generalnie brawo jest dobre na wszysko.

helen spi na werandzie, mama ma czas na kompa ;)

my po rosołku, a zaraz kluski śląskie i kotlety z porem mniam

reklama
marzenko ZDROWKA dla maluszka :tak:
Future no zdolną masz coreczke widzialam zdolna :tak:Gratki na 10 mies! Pamietaj zajsc jutro do mnie na kawe!
Moja jak spala mi na dworze t eprawie 2 godziny (to dla niej baaaardzo dlugo!) to dopiero teraz padla i ciekawe ile pospi...

Future ja zauwazylam ze moja na dworze tylko spi tak dlugo... w domu max 20 min a przewaznie to 10 minutowki wali....
a Twoja chciala dzis swietowac 10 miesiecy a nie spac :-D

Sialala lalala...fajnie jest :-D

future dzieki ze pytasz
maly generalnie teraz jest ok
ale jak jechalismy do znajomych to zwymiotowal w aucie rosol :angry::angry:
a u nich zjadl kilka herbatnikow i wedlinki to nic mu narazie nie jest :no: wiec chyba jest ok7

Dobranoc

czerwone wino ma swoje miejsce w diecie! hhhaha. ja tak zarządzam. dieta trwa 2 dni. przyznaje sie! a tak naprawde, to pewnie od jutra. ale musi byc jakas nagroda, prawda? chyba się nabzdryngoliłam ha!:wściekła/y:
love u all bitches!

reklama
hej
u nas nocka calkiem do bani....dawid dalej goraczkuje...masakra czuje sie tak jakbym nie spala
wizyte mamy o 9-20 az sie boje bo taki chory to jeszcze nigdy nie byl

Do góry