reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witajcie.

OWCA Ja bym wybrała ze złotą wstążką :tak:

BLOND a tam można iść z takim małym dzieckiem??

PR 1oo latek dla Jasieńka ;-) :-) Zobacz załącznik 424674

Mnie nadal gardło boli, Jasiek zjadł o 7 mleko i tak spał do teraz :szok: idę mu mleko zrobić bo zaraz będzie krzyk i od razu dla siebie jakąś kawkę.
Dzisiaj niby humor lepszy ale i tak jakoś tak Mi ciężko i w ogóle, rodzice remont sypialni robią jeździmy bo Mąż pomaga, ale nie wiem czy dzisiaj pojadę jakoś nie mam ochoty i tak muszę siedzieć u babci albo siostry bo u rodziców bałagan a takie kilkugodzinne siedzenie i kogoś to męczy nie tylko Mnie ale dzieci najbardziej..

Oki zmykam jak nakarmię Jaśka to zerknę ponownie :tak:

Ostatnia edycja:
Mycha a z ktorym Tychcesz bo do mnie nie dotarlo. ja bylam z malym jak mial 2 lata. ale widzialam tez niemowlaki na poczekalni do niego. tylko ze ja bylam prywatnie, czekalam 3 dni na wizyte jakos, ale facet ma suuuper podejscie do dzieci, nawet mojego okielznal do tego stopnia ze dal sobie usg oka zrobic:) wa widze na tej stronce ze ma teraz tez nfz ciekawe tylko czy na wszystko czy tylko zabiegi. bo tak troche tej stronki nie rozumiem.

sesja super. w zestawieniu z anorektyczką. mi się bardzo podoba. ale ona nie jest wcale aż taka gruba. ma trochę skóry za duzo ;)

blond - ja bylam z moją jak miala 1 miesiac, pozniej 3, i 6 miesięcy. wczesniaki muszą chodzić ;)

Mycha a z ktorym Tychcesz bo do mnie nie dotarlo. ja bylam z malym jak mial 2 lata. ale widzialam tez niemowlaki na poczekalni do niego. tylko ze ja bylam prywatnie, czekalam 3 dni na wizyte jakos, ale facet ma suuuper podejscie do dzieci, nawet mojego okielznal do tego stopnia ze dal sobie usg oka zrobic:) wa widze na tej stronce ze ma teraz tez nfz ciekawe tylko czy na wszystko czy tylko zabiegi. bo tak troche tej stronki nie rozumiem.

BLOND z Jaśkiem muszę iść bo oczko mu ropieje, rodzinna Mi powiedziała że to może być kanalik zapchany i wtedy by mały zabieg wykonywali niby pod narkozą...

dzieki dzieki
asia- tam nie ma juz patrzalam wczoraj....
mycha- a probowalas mu masowac kanalik? Amelce tez kiedys ropialo i sol fizjologiczna i masaz pomogly

reklama
Mycha no my wlasnie z ropiejacym oczkiem poszlismy. bo ropialo co chwile . ale tam dostal jakies antybiotyki do oka( kolejne zreszta) ktore wrecie podzialaly i od tej pory spokoj. a tez mnie straszyli tym przepychaniem kanalika.

Do góry