reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mam nadzieje ze jej jakos pojdzie, dzieki laski za kciuki:-)
znowu pada:baffled::dry: marzenka zajrzyj, ktoras z dziewczyn robila z tego przepisu

reklama
Witam z kawa
u nas nie pada ale wieje

ciacho trzymam kciuki w takim razie :-):-) zdolna masz corcie wiec napewno sobie poradzi :tak:

owca ja juz kawe wypilam no jak na szpilkach siedze :-D:sorry2:
powiem ci ze robienie im testow to zryty pomysl bo czy zda sie czy nie i tak musza sie dalej uczyc obowiazek szkolny i musza ich przyjac:tak:
u nas tez wieje ale zima ma byc w nastepnym tygodniu tzn. chlodniej ma byc

Dzien dobry :)
Asienka - nie masz co mnie podziwiac hehe ja nie mam czasu dlatego tak rzadko bywam na forum :( jedynie w pracy bo w domu to juz wogóle kompa nie włączam - nie mam kiedy domku posprzatac a o inernecie to nie ma mowy ... bo ja kobieta pracująca jestem hehe
Owca - złota wstążeczka taka uniwersalna :)
Future - trzymam kciuki za pracę
Ciasteczko - młoda sobie na pewno poradzi

reklama
cześć
Mnie na szczęście migrena minęła odpukać ale wczoraj ze 3 tabsy zjadłam:no: pogoda mnie rozwala
Dziś znów szaro i buro na zewnątrz nic się nie chce...Muszę później do interka się przejść, mleko mi się do małego kończy
ciasteczko uwierz że córci się uda zaliczyć testy da radę przecież idzie jej dobrze w szkole co nie? trzymam kciuki

Do góry