reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca a no powiem ci że już nieco się uspokoiła już nie szarpie go nie wybudza jak śpi, nie powiem muszę ją jeszcze uciszać jak mały śpi ale zaczyna sama rozumieć kwestie:tak: ale nie zapeszam bo może znów zacząć...Tłumaczenia pomału skutkują:-)

migrena mi dokucza:/ w nocy ból głowy, brałam tabletkę i nie dawno znów musiałam wziąć bo nie dało się funkcjonować normalnie, co za ciśnienie i ta pogoda wrrr:baffled:

reklama
hej.
ja jak zwykle na nic nie mam czasu ale stwierdziłam, zę chociaż 5 minut muszę wam poświęcic, bo cąłkiem o mnie zapomnicie;-)
Ja właśnie zjadłam obiad, Nataśka śpi, Oliwka ogląda Przystanek dżungla.
AniaPR, Madziarena, KasiaF naprawdę was podziwiam, że mino tego,że pracujecie to jeszcze znajdujecie chwile aby cos napisac na forum. ja chyba jakaś niezorganizowana jestem, bo na wszystko brak mi czasu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:zawstydzona/y:

spadam do "papierkowej roboty" - musze zamknąc miesiąc i zacząć się brac za rozliczenie roku (ale takie grzebanie w papierkach to ja akurat lubię)

Pozdowienia dla wszystkich i dużo zdrówka.
Pa

haha a ja myslałam, że bedzie się wstydzić i nie przekaże;-)
a mąż codziennie na poczcie "panie podrywa";-);-);-);-)- ktoś musi w naszym domu robic biznes skoro ja tylko na pampersy i waciki zarabiam;-)

Hejka... Ja z odległego domku moich rodziców... Międzyrzeczanki zapraszam na kawke ;-)

ASIEŃKA ja mam 15dnio w miesiącu wolne więc mam duuuużo czasu żeby tu zaglądac ;-)
BLOND fajnie że wszystko dobrze z dzidzią... Oby tak dalej... A jakie przeczucia co do płci?
FUTURE oj bym czortowowi pogoniła dupsko... No ale wiem... Teraz to dziecku wszystko wolno a ty nawet palcem pogrozic nie możesz...
PR no to będzie imprezka... Dużo osób zapraszacie?
LARVUNIU w gorzowie wody nie było przez ponad dobę ostatnio... Tzn Manhattan, Wojcieszyce RÓżanki i gdzieś jeszcze... Rura na czereśniowej pękła... W rocznice tej akcji co rok temu była rura pęknięta pod lodem i tyle czasu zrobic nie mogli.... Hehe... Mówią że 8.01 to dla PWiK będzie pechowe...

Hehe i nie pamiętam co dalej... Buziaki od nas dla was :-)

blond nastepnym razem na pewno dowiecie sie co tam "siedzi":-)kasia a ja myslalam ze ty masz rodzicow w gorzowie:baffled:
Z tego co kojarze to rodzice kasi mieszkaja chyba w Bledzewie :baffled:

laski doradzcie ktore ladniejszy tzn.chodzi mi o kolor wstazeczki
nie wiem ktora wybrac :baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
ja?
pracuje w firmie wywodzącej się z PKP w dziale zaopatrzenia - zajmuje się głównie zamawianiem części do naprawy wagonów;-)
a D prowadzi sklep internetowy na allegro gdzie handluje tzw "chinszczyzną"

owca mi podoba się bardziej jto drugie ale może wybór pozostaw Hani w koncu to jej święto

Do góry