reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mi sie z domu wylazic neichce...
loda padla ale na chwilke tylko, doslownie zdazylam isc do wc i wrocic a ta juz spiewa z lozeczka i mnie nawoluje... tak sypia moja w ciagu dnia :dry: Ale w nocy ladnie sypia wola tylko na cycka po czym zaraz zasypia dalej :tak: wiec powinnam sie niby cieszyc co nie ;-)

nudno mi.. choc mam troche do zrobienia ale mloda mi nie daje, wiec mi nudno... kto mi przyjdzie podotrzymywac towarzystwa? :cool2:

reklama
witam
mialam porenek leniwca:-D tzn. wyszykowlam jedna do szkoly z psem wyszlam ale wszystko na spokojnie:-D
pogoda do doopy tez mam nadzieje ze padac nie bedzie ale chyba pobozne zyczenia:dry:

Witam
Widze ze wszyscy sie wyspali. ja to sioe dzisiaj obudzilam o 6 a obok mnie mlody:eek: pojcia nie mam kiedy przyszedl. ale jak zobaczyl ze ide do lazienki to tez sie obudzil i marudzil co chwile, ze chce pic, siku, ze jakiegos auta nie ma, ze pociagu znalezc nie moze a mial spac a nie zabawek szukac...potem poszedl do przedszkola i 20 minut musialam go przekonywac zeby wszedl az w koncu go sila zabrali i wyl strasznie.a po poludniu bedzie wyl ze do domu nie chce. i zrozum dziecko:/
Kroma ja jeszcze mam choinke bo dobrze mi sie przy niej spi :D jak sie w nocy przebudze to lampki tak ladnie sie swieca :D
Ania to o ktorej Cie obudzili? niezle jaja z tymi dziecmi. jak sie mlode urodzi to chyba bede izolowac zeby nie oszalaly razem. chociaz wiem ze to niemozliweale takie moje marzenia:cool:
a co do deszczeu to po 8 jak wracala to kropilo i wogole smetnie jakos dzisiaj:/

do nas dzisiaj przyszla mloda o 4 rano i spala z nami, ale niezbyt sie wyspalam
nie wiem co ja naszlo...?:eek::dry:
blond to mlody tez niezle szopki z rana robi;-)

Ciacho no wlasnie on zawsze po 7 przychodzil sie przytulic do mnie i 7.20 i tak wstajemy, czasami nie przyjdzie wogole i go dobudzic nie moge. ale dzisiaj to ja niewiem kiedy przylazl :D i skad mu te zabawki przyszly do glowy :D

reklama
Do góry