reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc
blond-moze mu sie snily tez zabawki ze sie ni i bawil moja mala ma tak haha czasem nawet gada albo placze przez sen ze jej ktos zabawki zabiera haha.Albo budzi sie mamusiu a gdzie moja rakieta,a rakieta na dole z innymi zabawkami od tygodnia nie ruszana haha
U nas tez szaro buro ale nie pada cale szcescie
Moja malutka w przedszkolu :-)Jak zwykle z samochodu wysiasc nie chciala ale ja zagadalam ze jak sie nie pospieszy to ja pierwsz dobiegne do bramki i wcisne przycisk zeby sie otworzyla ;-)haha.trzeba sobie jakos radzic
Kayka dzis spala pieknie padla przed 10 i ladnie spala cala noc moglo byc by tak zawsze;-)
Larvunia-placki rozbisz ziemniaczane to ja mge wpasc ale jak juz gotowe beda bo trzec tez nienawidze

Laski moze pelnia ksiezyca byla ze dzieciaki tak szaleja w nocy haha
Ja na obiad chyba golabki zrobie ale nie chce mi sie troche z reszta nic mi sie nie chce ,siedze przed kompem od 9 a juz prawie 11 porazka
Milego dnia

reklama
Befatka tak byla pelnia powaznie...
moje dzieci ladnie spaly ;p
i z kad wiesz ze mam placki ziemniaczane ;p
juz wcinam wlasnie... pyyyyyyyycha normalnie wieki nie robilam.. juz tak mi sie od tygodnia ich chcialo :-)

Aniu widzę u Jasia szykuje się 1 roczek ale on już duży chłopczyk:-) robicie mu urodzinki?

A ja muszę czekać na m bo nie mam gazu, skończył się i nie mam obiadu...miała być pomidorowa i juz wstawilam rano fasolę na fasolkę po bretońsku no i nie zdążyła się nawet zagotować:/ zamówiłabym butlę na dowóz ale nie mam tyle kasiory w domu i dooopa muszę czekać hmmm

Ostatnia edycja:
a ja wlasnie wcinam moje kochane golabki uwielbiam
Mala ma zupke jarzynowa , a J. jak nie bedzie chcial golabkow to ma jeszcze schaboszczaki z wczoraj

Larvunia-domyslan jestem haha placki mialam tydzien temu za mna chodzily kilka tygodni ale nie chcialo mi sie ich robic.Jak bylam w pl to mi tesciowa zrobila zjadlam chyba 6 pyszne byly

ale mnie wzielo od 16 do 18 spalam z Misiula... wykapalysmy sie obie i ona dalej spi.... ale ma spanie... choc ja tez bym sie polozyla z checia, ale Frucia trza bylo nakarmic i wykapac tez ;-) no to dobrej nocy :tak: ide zaraz w kimono jak sie obrobie ;-)

reklama
Do góry