reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja na chwilkę przywitam się, co miałam napisać to napisałam na zam. nie mam już time a muszę Arka doprowadzić do ładu bo pojadł pisaki młodej. Witam się i ja miałam bigos jeszcze z świąt.

Ale nudyyy...
umylam wloski,kawe wypilam i pojde na spacer za troche z psem jak przestanie padac oczywiscie..
zdziwilam sie bo ktos puka do drzwi otwieram a tam pani z kosciola przyszla i przyniosla dla hani paczuszke to co nazbierali na koledzie podzielili widac na dzieci i dostali paczke slodyczy + 10 euro w srodku to sie haneczka zdziwi i ucieszy :-):tak:
bo jest u logopedy to bedzie miala niespodzianke :tak:

ciacho widzisz a ja tylko rozpuszczalna pije albo z automatu senseo kawke :tak:
hej kroma gdzie sie podziewasz...:cool:

Zimno mi jakoś, ciemno beznadziejnie i w ogóle jakoś nie mam na nic chęci. Ehh
Chodzę z kąta w kąt. Bez sensu jakoś te dni no. Nie wiem co robić.
Zero jakichkolwiek dobrych wieści, u K. też się w pracy sypie. ehh... Pozytywne myślenie? jaaaaak to robić?

owca ja pije rozpuszczalna od wielkiego dzwonu ostatnio bo normalnie zoladek mnie boli tzn. zalezy z jakiej firmy a z automatow to wole herbate :-D a wiesz rozpuszczalna to nie ma nic w spólnego z kawa to tylko z nazwy jest kawa
u nas cos jakby snieg ciut popruszyl:eek:

ciasteczko- bo rozpuszczalna to kawa tylko wcześniej parzona i osuszana pod ciśnieniem i powstają takie właśnie chrupki rozpuszczalne, więc ma mniej kofeiny bo jest z niej wypłukana. Ja czasem pije dla smaku rozpuszczalną a dla efektu lubię z fusami pić. Mnie za to goni po kawie.
Katgen- teraz to ciężko, widzę co u M się dzieje w firmie, ciężkie czasu są, i jeszcze początek roku. Trzymam kciuki, żeby wam się ułożyło z pracą.
Owca- moje czorty pilnowałam, młoda szalała, w końcu poszła do łóżka obrażona.

reklama
kroma ja pije kawe tylko i wylacznie dla smaku, mi kawa nie podnosi cisnienia itp. co innego herbata wieczorem ja wypije to moge zapomniec ze szybko usne :-D
katgen bedzie dobrze chociaz na rynku pracy niezbyt dobrze
a z tego miasta robi sie dziura, likwiduja linie tramwajowe, ograniczja kursy autobusow, i tak juz rzadziej jezdza a pozniej to nie wiem chyba szybciej bedzie na nogach niz czekac na autobus

Do góry