reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laseczki my tezpo spacerku,mala padla haha.W polowie drogi siadla do wozka bo mowila ze ja nozki bola a w ogole na raczki chciala hahha ,moj leniuszek kochany
Future -masz wielkie serduszko.:tak:Ludzie to swinie nawet sie taki nie zatrzyma wrrr
Madzia-udanej imprezki
Blond-nie lam sie dobrze bedzie
Megi -dzien szybko minie i zaraz bedziesz miala mezusia w domu

Smacznych obiadkow i milego niedzielnego leniuchowania wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)
Już po weekendzie ... niby długi a tak jakby go wcale nie było ...
Future - zobaczysz jaki piesio będzie Ci wdzięczny za okazane serducho :)
Madzia jak tam imprezka ? Pobalowaliście ?
Megi jak wieczór minął ? Późno mężulo wrocił ? Pogoda była koszmarna współczuję tym kwestującym nastolatkom z puszkami na deszczu ...
Blond i jak tam ? Poukładało się jakoś z lekarzem i dzieckiem ?
Kurczę moja mała dopiero co wyszła z choroby a tu wczoraj był u nas brat z dzieckiem a w nocy dzwoni, ze byli w szpitalu bo mala dostala wysokiej temperatury i okazauje sie ze ma zapalenie oskrzeli ... mam nadzieje, ze moja Ami znów się nie zaraziła ...
Lecę pracować :) miłego dzionka !

Dzien doberek...w koncu nie ma 2 dzieci w domu po takiej przerwie hehe
ale mlody nie chcial isc..:no:

future jak piesek przetrwal noc??

madziarena ot takiej impry nie bylo tylko my i mama i brat-kawa,tort i wsio :tak:

uciekam rozbierac choinke w koncu:tak:
milego dnia :-):-)

Hello
Ania jak tam mlodzi? my na 12 idziemy do lekarza a mlodemu goraczka przeszla. ale i tak pojde bo jak znowu skonczy to bede panikowac. niech go lepiej obejrzy bo boje sie go do przedszkola dac:/
Future jak piesek?
Madziarena jak na razie to nicnie wiem. jesli dzisiaj babka powie ze zdrowy jest to pojdzie do przedszkola i normalnie pojde na usg a jak nie to odwolam bo wyjscia nie mam. tylko 2.5 miesiaca czekalam na to usg i zla jestem bo juz bym chciala zobaczyc kto tam siedzi:(

reklama
witam
dopiero mm chwile
rano mloda do szkoly, pozniej pojechalam autem po zakupy a co se bede zalowac i wiecznie w tych rekach
tachac:-D pozniej zawiozlam kompa do reklamacji, miesiac pochodzil normalnie i juz przed swietami
znowu cuda wianki
jeszcze tylko nibt te tydzien na byc cieplo a po 15 zima ma byc

Do góry