reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laseczki my tezpo spacerku,mala padla haha.W polowie drogi siadla do wozka bo mowila ze ja nozki bola a w ogole na raczki chciala hahha ,moj leniuszek kochany
Future -masz wielkie serduszko.:tak:Ludzie to swinie nawet sie taki nie zatrzyma wrrr
Madzia-udanej imprezki
Blond-nie lam sie dobrze bedzie
Megi -dzien szybko minie i zaraz bedziesz miala mezusia w domu

Smacznych obiadkow i milego niedzielnego leniuchowania wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)
Już po weekendzie ... niby długi a tak jakby go wcale nie było ...
Future - zobaczysz jaki piesio będzie Ci wdzięczny za okazane serducho :)
Madzia jak tam imprezka ? Pobalowaliście ?
Megi jak wieczór minął ? Późno mężulo wrocił ? Pogoda była koszmarna współczuję tym kwestującym nastolatkom z puszkami na deszczu ...
Blond i jak tam ? Poukładało się jakoś z lekarzem i dzieckiem ?
Kurczę moja mała dopiero co wyszła z choroby a tu wczoraj był u nas brat z dzieckiem a w nocy dzwoni, ze byli w szpitalu bo mala dostala wysokiej temperatury i okazauje sie ze ma zapalenie oskrzeli ... mam nadzieje, ze moja Ami znów się nie zaraziła ...
Lecę pracować :) miłego dzionka !

Dzien doberek...w koncu nie ma 2 dzieci w domu po takiej przerwie hehe
ale mlody nie chcial isc..:no:

future jak piesek przetrwal noc??

madziarena ot takiej impry nie bylo tylko my i mama i brat-kawa,tort i wsio :tak:

uciekam rozbierac choinke w koncu:tak:
milego dnia :-):-)

Hello
Ania jak tam mlodzi? my na 12 idziemy do lekarza a mlodemu goraczka przeszla. ale i tak pojde bo jak znowu skonczy to bede panikowac. niech go lepiej obejrzy bo boje sie go do przedszkola dac:/
Future jak piesek?
Madziarena jak na razie to nicnie wiem. jesli dzisiaj babka powie ze zdrowy jest to pojdzie do przedszkola i normalnie pojde na usg a jak nie to odwolam bo wyjscia nie mam. tylko 2.5 miesiaca czekalam na to usg i zla jestem bo juz bym chciala zobaczyc kto tam siedzi:(

reklama
witam
dopiero mm chwile
rano mloda do szkoly, pozniej pojechalam autem po zakupy a co se bede zalowac i wiecznie w tych rekach
tachac:-D pozniej zawiozlam kompa do reklamacji, miesiac pochodzil normalnie i juz przed swietami
znowu cuda wianki
jeszcze tylko nibt te tydzien na byc cieplo a po 15 zima ma byc

Do góry