reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej :-)

larvunia- no nie fajna wizyta, ale od kiedy takie małe dziecko jak Misia szczepi się na ospę?z tego co wiem to najwcześniej około 9 m-ca , a najlepiej w 12, przynajmniej mnie tak powiedziano i niestety mój mały nie uniknął ospy, za to ja się zaszczepiłam, jak on zachorował i uniknełam tego paskudztwa.

niuska- cieszę się że wszystko u ciebie tak dobrze się układa. Miałaś do mnie na kawę wpaść:-p o 16 jestem już w domu, więc po pracy na małą czarną zapraszam.

Ja dziś mam dzień gopodarczy:-ptzn zajmuję się malowaniem krzeseł, stołków, wkładaniem zdjęć do ramek, jeszcze w jysku trochę kasy wydałam na pierdoły i ochrzaniłam panią tam sprzedającą:sorry:jednak wkurzyła mnie, bo kolejka długa, a ta obsługuje poza kolejnością.Spieszyłam się po Młodego do żlobka, bo teraz tylko do 16, a ta bezczelnie kasuje faceta tuż przede mną, który dopiero przyszedł. Później wyrzuty miałam, bo dalam się ponieść, nie ładnie:no:

Jak dobrze,że jutro wolne!!!

Ostatnia edycja:
reklama
HEJKA

M już śpi, młody coś nie może się zmusic... Chyba go brzuch boli ale cholera kupki nie chce zrobic:angry:.
Jutro mamy gości wieczorkiem więc się pewnie nie odezwe.

PR szkoda że się nie udało... A jak egzaminator się nazywał? Ja też miałam fajnego :-) czułam nawet jak mi delikatnie przychamował, jak miał obawy że wymusze... Ale ja miałam oprócz egzaminatora jakiegoś gościa z tyłu co prace naszych gorzowskich egzaminatorów kontrolował...

LARVUNIU a gdzie ty masz przychodnie? Wredny babsztyl... Ale my z młodym też na początku mieliśmy wredną babe... I fajnie że Misiula zdrowa:tak:

FUTURE ja tam nie wiem jak zmniejszac dawke mleka w nocy, ale wiem że u mnie młody też na początku się buntował jak go wodą oszukiwałam, a wołac mleko w nocy przestał jak miał rok bez 2tyg, wtedy bezproblemowo przeszedł na wodę z odrobiną glukozy, aż w końcu na zupełnie czystą, teraz w nocy nie ruszy mi nic innego... A ze spaniem to może łączny czas drzemek jest jej za długi już? Mleko to jej przyzwyczajenie, uspakaja ją jego smak, a jakby była bardziej wymęczona to może by nie miała na nie siły?

Kurcze młody mi coś kaszlac zaczął, ale zasnął właśnie i przestał kaszlac... Jutro zrobie mu herbatke "kaszlową" ostatnio sprawdza się u nas rewelacyjnie

Co do kasy, ja też zawsze oddaje... Jak zaczynałam prace w barze i był duży ruch to czasem się walnęłam, ale zazwyczaj ludzie oddawali... Fakt kilka razy wyszłam bez dniówki, no ale w końcu człowiek nie jest nieomylny... Moi rodzice ostatnio znaleźli w sklepie 50zł... Zaczęli chodzic po sklepie i obserwowac klientów, i znaleźli właściciela... Oddali, młody chłopak... Prawie ich po rękach całował, bo nie miałby na autobus do domu... A u mnie wczoraj facet zostawił 4telefony:-D rozumiem jeden bo to można w kieszeni nie odczuc wagowej różnicy, ale 4?:laugh2::-p Dzisiaj chłopak zostawił portfel, ja go nawet nie zauważyłam, a kiedyś facet jak zostawił portfel to okazało się że miał w nim ponad 2tyś zł, też po rękach nas całował.... Oj jak bym tych wszystkich fantów nie oddawała to bym mogła już lombard otworzyc i lumpeks:laugh2: kiedyś kobitka nawet kurtke zostawiła:laugh2:
No to powspominałam:laugh2:

czesc

KasiaF nasza doktorowa bardzo fajna jest naprawde, ale nie ma jej przez tydzien wiec poszlam do innej... nigdy wiecej.
aneteczka ja nie mam pojecia kiedy sie szczepi, mi nikt nie mowil ze taka szczepionka nawet jest... no niewazne, mamy juz chorobe za soba....

czesc
ja pol nocy spalam u daw i mozna by powiedziec ze sie wyspalam...
larvunia ale ci menda dogadala..co za wredna malpa.....nie lubie takich osob...
znow brzydka pogoda buuuuuuuuu
my wczoraj wyszlismy na spacer i momentalnie zaczelo padac dobrze ze wczesniej nie wyszlismy bo lipa by byla atak podjechalismy autem do biedry....
aneteczka wolne mialas?jak sie mieszka na nowym?
future a jak ci sie obudzi w nocy to nie dajesz najpierw pic?
mycha narazie to odechcialo mi sie robic takich rzeczy zadnych nowosci:-D
pytalas o sprzet a patrzalas na allegro?tez sa w miare cenowo

czesc
marzenka z pogoda to masz racje znowu do doopy, ciekawe kiedy to przestanie padac...?
larvunia ale glupia baba i tyle z tej lekarki, szczepienie nie daje 100% pewnosci ze dziecko nie zachoruje
poza tym na ospe kiedys ludzie chorowali, choruja dalej i zyja:tak:a ta cala reszta to co powiedziala to
wyludzanie kasy od rodzicow i stawianie ich w poczuciu winy, kobieta nie powinna byc lekarzem z takim podejsciem a lekarze napedzaja biznes farmaceutyczny ot co,

hallo
jak dzieciaki moga sopac to wstaja po 6 ammmm znow sie nie wyspalam a myslalam ze choc dzis mi si uda
Befatka moj sie nazywał Ryszard taki po 50 symatyczny pan ;]

kolezanka u niego zdawala jak mi opowiadala jak wygladal jej egzamin to troche smiac mi sie chcialo i super ze zdala ale nie fer bylo to wobec innych zdajacych

ciacho dzieki madre slowa!
PR czesc

...laseczki milego dnia , musze domek do ladu doprowadzic i chyba jutro choinke juz rozbieram... bo mnie wkurza miejsce zajmuje i sie sypie.

reklama
Witam !!
mloda w szkole a maly przed bajkami
ja kawke wypije i jade kolo 10 na miasto dawno nie bylam...
u nas narazie nie pada,ale w nocy tak..

blond dobrze ci future napisala :tak: u mnie akurat jest w kosciele odprawiana msza z okazji tego swieta bo i mloda idzie koledowac po domach,ale wszystko jest otwarte i dzieci do szkoly tez ida :tak:

Larvunia ja tez mam zaplanowane na jutro rozbieranie choinki :tak:

Do góry