reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka- a no mialam, a teraz jestem wypompowana i nie mam na nic sily;p mialam sobie polezec ale mi sie przypomnialo ze miedzy 17 a 18 maja chodzic spisywac liczniki od grzania i trza bylo ogranc troche;p

reklama
Pr- ja też nie zdałam za pierwszym, ale ja wiedziałam że nie zdam, bo ja nie jestem dobra w te klocki, a wymusiłam i za pierwszym razem i za drugim, no a za 3 zdałam, trzymam kciuki, żebyś zdała za drugim razem.

ja zdążyłam z rana pospacerować a popołudniu rozrabiałam z dziećmi.

kroma- ale to tylko z mojej glupoty w sumie bo znak ustap pierwszenstwa widzialam i jechałam za gosciem i patrze ze samochod jeszcze daleko to ja tez przejade i gosciu mi zachamowal bo w sumie tamten juz z tego daleko sie blisko zrobil... moze tak jak ciacho mowi specjalnie przyspieszyl no ale co teraz bede uwazac na ustap to ustap i koniec nigdziesie nie wbijam;p

Pr no szkoda ze sie udalo ale napewno zdasz za drugim razem :) ja tez sie zastanawiam czy nie pojsc, bo nie chce po nowemu zdawac a podobno chca zmienic i od czerwca maja byc te nowe egzaminy...

Future- ja ci powiem ze moja tez miala problemy z zasypianiem ja np mojej skracalam drzemki w ciagu dnia i nie pozwalam jej zasypiac juz pod wieczor ( tak o takiej godzinie jak jest teraz) bo wtedy gwarantowane bylo nie spanie do 24... poprostu bawilam sie z nia wyglupialam az padnie i powiem ci ze podzialalo, i teraz godzina 20-21 ona mi juz spi. Juz sie tak ustawila i mi to na reke bo mam reszte wieczoru wolna.

pr bardzo prawdopodobne ze przyspieszyl ale nieraz lepiej postac dluzej i pojechac za to ze postoisz nic ci nie zrobi
niuska jak w pracy?

Future- przepraszam nie czytam dokładnie was, bo mi komp ledwo zipie, M miał robić i nie ma czasu, a komp charczy jak staruszek i mi się net zawiesza, ale już piszę.
No tak Arek śpi tylko raz koło 13, najczęściej między 11 a 14 staram się go położyć, jak go położę wcześniej niż 11 to jeszcze pójdzie spać koło 16 i wtedy nie chce mi iść na noc spać i urzęduje do 23. Jak ma jedną drzemkę to spać idzie tak ok 19.

W nocy się różnie budzi, jak poje przed snem to budzi się koło 1szej i nie zawsze je, czasem szuka smoka, albo pić chce, potem się budzi między 4-6 i to jest na jedzenie a wstaje nam około 7. Jak ja mu nie dam jeść przed spaniem, bo naje się czegoś innego niż butla to będzie o 1 w nocy chciał jeść. On je mi tylko 240 ml, maks 260 przed snem i nie je kaszy mi bo ma wtedy twarde stolce, kaszę je w ciągu dnia łychą. Ale Olka moja też mi się długo budziła w nocy na butlę, jak pamiętam to jeszcze jak miała z 16 mcy i zaraz przestała jeść w nocy i zaczęła spać całą noc.

reklama
zyje, bylismy u kontroli -Misiula zdrowa.
Bylam u innej lekarki dzis nie znalam wczesniej i jestem taka wsiekla po wizycie ze mala bania :wściekła/y: babsztyl jeden

Do góry